Je rijbewijs halen in een Lamborghini Aventador? Hét kan! (Video)

En wij moesten het doen met een Nissan Sunny…

Ok, toen wij ons rijbewijs haalden spreken we over het jaar 2000 en was er van een Aventador nog geen sprake. Fans van het Italiaanse merk met de stier moesten het dan met de Diablo doen. Soit, we wijken af. Zij die nu hun rijbewijs op geheel exclusieve wijze willen halen, en ook wel de nodige sollen voor willen neerleggen, kunnen nu terecht bij ‘Get Licensed!’.

Hun marketingafdeling zag kans om de beroemde YouTuber KSI’s Lamborghini Aventador te kopen en deze te verbouwen tot een lesauto. Begonnen als grap maar geëindigd in pure realiteit. Supercar Driving School met Super Driving Instructeurs bestaat.

10 lessen in deze oranje bolide, die snelheden tot 351 km/u haalt, kost je £20.000. Inschrijven kan hier. Een investering door ‘Get Licensed!’die zich ongetwijfeld terugbetaalt. Al raden we wel af om tijdens het afnemen van het praktijkexamen astronomische snelheden te ontwikkelen. (Br)Exit rijbewijs dan!

You May Also Like

Audi RS7 Sportback…de krachtpatser die wij graag in onze garage zien staan

Wauw! Eerlijk is eerlijk…we zijn of beter waren geen grote Audi-fans? En terecht? Neen! ...

De Mercedes-Maybach 6 Cabrio Conceptcar is om van te smullen

Om van te watertanden, veel meer kunnen we niet uitgekraamd krijgen bij het bekijken ...

Whatmatters Roadtest : Fiat 500X (1.0) FireFly

Een vurig vliegje  Een facelift én nieuwe motoren. Zo werd de nieuwe Fiat 500X ...

Hosting door Fraai