Je rijbewijs halen in een Lamborghini Aventador? Hét kan! (Video)

En wij moesten het doen met een Nissan Sunny…

Ok, toen wij ons rijbewijs haalden spreken we over het jaar 2000 en was er van een Aventador nog geen sprake. Fans van het Italiaanse merk met de stier moesten het dan met de Diablo doen. Soit, we wijken af. Zij die nu hun rijbewijs op geheel exclusieve wijze willen halen, en ook wel de nodige sollen voor willen neerleggen, kunnen nu terecht bij ‘Get Licensed!’.

Hun marketingafdeling zag kans om de beroemde YouTuber KSI’s Lamborghini Aventador te kopen en deze te verbouwen tot een lesauto. Begonnen als grap maar geëindigd in pure realiteit. Supercar Driving School met Super Driving Instructeurs bestaat.

10 lessen in deze oranje bolide, die snelheden tot 351 km/u haalt, kost je £20.000. Inschrijven kan hier. Een investering door ‘Get Licensed!’die zich ongetwijfeld terugbetaalt. Al raden we wel af om tijdens het afnemen van het praktijkexamen astronomische snelheden te ontwikkelen. (Br)Exit rijbewijs dan!

You May Also Like

Zeventig jaar geschiedenis en overwinningen : Happy Birthday Abarth !

Atijd fun met deze Italianen… Abarth en Whatmatters is altijd een match gebleken. Talloze ...

Knappe snelheidsduivelin Stéphane Kox is een lust om naar te kijken

Vergeet de pitspoezen…we gaan voor het echte werk! Knappe vrouwen of snelle blitse bolides, ...

Hosting door Fraai