Fans opgelet: La Casa De Papel seizoen 4 komt sneller dan verwacht

Een laat kerstcadeautje…

Zet met stip 4 januari maar al in je Netflix-agenda. Die dag wordt sowieso een dagje bingewatchen want dan zou volgens verschillende bronnen de populaire en spannendste Spaanse serie aller tijden, La Casa De Papel, met zijn vierde reeks te zien zijn.

Na het derde seizoen was het wat stil rond El Professor en zijn mannen. Een stilte die doorbroken werd na een interview met Rodrigo de la Serna, die Palermo speelt in de reeks. Niet alleen liet hij verstaan dat de vierde reeks al volledig ingeblikt is, hij liet ook ontvallen dat we in januari al met chips en cola in onze zetel worden verwacht. Meer bepaald, 4 januari. Nog net in het laatste weekend van de kerstvakantie.

Mooi cadeautje, niet? Korte opfrissing nodig? Hier is nog eens de trailer van reeks 3.

You May Also Like

Waarom jij ‘Hellboy’ moet zien! (video)

Voor de fans van Fantasy-Action Movies Hellboy is terug en vuriger dan ooit. Fans ...

Met deze James Bond zonnebrillen ben jij het mannetje

Geen last meer van die laagstaande zon… Het is winter en als er al ...

Met deze relatiegeschenken scoor jij dit eindejaar

Want ook jouw klanten verdienen een cadeautje We naderen november en na november is ...

Hosting door Fraai