Fans opgelet: La Casa De Papel seizoen 4 komt sneller dan verwacht

Een laat kerstcadeautje…

Zet met stip 4 januari maar al in je Netflix-agenda. Die dag wordt sowieso een dagje bingewatchen want dan zou volgens verschillende bronnen de populaire en spannendste Spaanse serie aller tijden, La Casa De Papel, met zijn vierde reeks te zien zijn.

Na het derde seizoen was het wat stil rond El Professor en zijn mannen. Een stilte die doorbroken werd na een interview met Rodrigo de la Serna, die Palermo speelt in de reeks. Niet alleen liet hij verstaan dat de vierde reeks al volledig ingeblikt is, hij liet ook ontvallen dat we in januari al met chips en cola in onze zetel worden verwacht. Meer bepaald, 4 januari. Nog net in het laatste weekend van de kerstvakantie.

Mooi cadeautje, niet? Korte opfrissing nodig? Hier is nog eens de trailer van reeks 3.

You May Also Like

Van saaie vergadering naar happy hour in 30 seconden

Sommige mannen denken na over de échte problemen op het werk. Hoe kan je ...

Dit is de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8 (video)

Het aftellen naar april kan beginnen… De eerste teaser van Game of Thrones seizoen ...

Makers van ‘The Simpsons’ moeten te stereotiepe ‘Apu’ schrappen

What’s next? ‘The Simpsons’…als rekels geboren in de jaren ’80 zijn we ermee groot ...

Hosting door Fraai