Fans opgelet: La Casa De Papel seizoen 4 komt sneller dan verwacht

Een laat kerstcadeautje…

Zet met stip 4 januari maar al in je Netflix-agenda. Die dag wordt sowieso een dagje bingewatchen want dan zou volgens verschillende bronnen de populaire en spannendste Spaanse serie aller tijden, La Casa De Papel, met zijn vierde reeks te zien zijn.

Na het derde seizoen was het wat stil rond El Professor en zijn mannen. Een stilte die doorbroken werd na een interview met Rodrigo de la Serna, die Palermo speelt in de reeks. Niet alleen liet hij verstaan dat de vierde reeks al volledig ingeblikt is, hij liet ook ontvallen dat we in januari al met chips en cola in onze zetel worden verwacht. Meer bepaald, 4 januari. Nog net in het laatste weekend van de kerstvakantie.

Mooi cadeautje, niet? Korte opfrissing nodig? Hier is nog eens de trailer van reeks 3.

You May Also Like

Cartoon Network viert finale Adventure Time met marathon van epische proporties!

Bingewatchers opgelet!  Na 8 jaar, 10 seizoenen en maar liefst 283 afleveringen beleeft popcultuurfenomeen ...

Nieuwe bloedstollende beelden doen ons uikijken naar La Casa de Papel 3 (video)

Nog een maandje geduld… Oh ja, wat kijken wij uit naar de derde reeks ...

Hosting door Fraai