En hoe rijden we Pagani Huayra BC tot schroot? (video)

Circuitdays die pijn doen aan de ogen…

En nog meer in de portemonnee!

Dat er op een circuitday wel eens een rempunt gemist, met een uitschuiver de vangrail gekust of in het slechtste geval een andere auto aangetikt wordt, kunnen we vaak genoeg zien op de honderden filmpjes die op sociale media circuleren.

Maar als de twee actoren samen een prijskaartje hebben van bijna 3 miljoen euro, dan worden we gelijk niet helemaal goed en kunnen we alleen maar hopen dat er (wat het ook moge kosten) een circuitverzekering is afgesloten.

Zo knalde een Porsche 911 GT2 RS op het circuit van Monza snoeihard in de flank van een erg exclusieve Pagani Huayra BC. Wij zouden niet graag in de schoenen van de Porsche-rijder willen staan…en nog minder in die van de Pagani. Een vloek en verwensingen waarmee je nooit nog in de hemel komt is ongetwijfeld over zijn lippen gerold…

You May Also Like

Deze gelimiteerde jubileumeditie van de Ducati 916 is een beest

Een zwarte weduwe? 500 dames liggen nu te trillen en zitten op het puntje ...

De nieuwe Audi Q8

Als je op zoek bent naar een SUV kan je natuurlijk een degelijke BMW ...

Hosting door Fraai