En hoe rijden we Pagani Huayra BC tot schroot? (video)

Circuitdays die pijn doen aan de ogen…

En nog meer in de portemonnee!

Dat er op een circuitday wel eens een rempunt gemist, met een uitschuiver de vangrail gekust of in het slechtste geval een andere auto aangetikt wordt, kunnen we vaak genoeg zien op de honderden filmpjes die op sociale media circuleren.

Maar als de twee actoren samen een prijskaartje hebben van bijna 3 miljoen euro, dan worden we gelijk niet helemaal goed en kunnen we alleen maar hopen dat er (wat het ook moge kosten) een circuitverzekering is afgesloten.

Zo knalde een Porsche 911 GT2 RS op het circuit van Monza snoeihard in de flank van een erg exclusieve Pagani Huayra BC. Wij zouden niet graag in de schoenen van de Porsche-rijder willen staan…en nog minder in die van de Pagani. Een vloek en verwensingen waarmee je nooit nog in de hemel komt is ongetwijfeld over zijn lippen gerold…

You May Also Like

Twee belgen vestigen record…900 kilometer met één oplaadbeurt in Tesla.

Elektrisch rijden…het is voorlopig nog niet aan ons besteed. In tegendeel. Met een Duitser ...

Ford GT wordt nog sneller

Meer vermogen en minder kilo’s… Dan hoeven we er geen tekeningetje bij te maken ...

Fisker gaat duurzaamste auto ter wereld bouwen

Naar eigen zeggen… Fisker Automotive was een Amerikaans bedrijf dat bekend stond achter de ...

Hosting door Fraai