Eindelijk…prijs Polestar 2 is gekend

Legt hij het vuur aan de schenen van de Tesla Model 3?

Juni 2020, dan staat de elektrische Volvo, zijnde de Polestar 2 in de showroom. De grootste concurrent van de Tesla Model 3 kent nu ook zijn vanafprijs…59.800 euro inclusief BTW én alle onderhoudsbeurten van de eerste drie jaar. En wat krijg je hiervoor? Een elektrische vierzitter gebouwd op het platform van de XC40 met twee elektromotoren in de vloer verstopte batterijemodule van 78 kWh die pas stopt met stroom te leveren na 500 kilometer.  

Het elektrische aandrijfgeheel belooft een piekvermogen van 408 pk en een maximumkoppel van 660 Nm. Een sprintje naar 100 doet hij in minder dan 5 seconden. 

Bij de lancering zijn er drie uitrustingslijnen (Shangahi, Berlin en London) en twee optiepakketten beschikbaar (Pilot Package en Plus Package). Wat de meerprijs is van de uitrustingslijnen en optiepakketten konden we voorlopig nog niet te weten komen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

You May Also Like

Audi lanceert Q4 E-Tron in Genève

Dé plaats om nieuwe modellen voor te stellen Helaas voor de jongens van Febiac ...

Lingerieschatje Cherie Noel maakt onze maandag draaglijk

Morgen is het 1 mei, Dag van de Arbeid, en werken we niet. Voor ...

JA! Ook wij staren naar miss-kandidate Cynthia Habimana!

Dit weekend is het zover. Er zal in Antwerpen een nieuwe miss gekroond worden die ...

Hosting door Fraai