Een hotelkamer in de ruimte? Het kan!

Iemand naar de maan wensen?

Het is dichterbij dan je denkt! Want zij die ooit astronaut wilden worden en een spekvette bankrekening hebben, kunnen nu hun droom echt waarmaken! Voor ‘slechts’ 55 miljoen dollar kan je met Axiom Space tien dagen naar het International Space Station (ISS). De kostprijs van de reis is inclusief het verblijf, vervoer en trainingsprogramma van 15 dagen.

Het bedrijf, onder leiding van Micheal Suffredini, vroeger nog hoofd ISS bij NASA, laat weten dat de eerste commerciële vluchten al in 2020 zullen plaatsvinden. Nog volgens de fortuinlijke man zijn ze volop een eigen commercieel ‘hotel’ voor ruimtetoeristen aan het ontwikkelen. Die zou in 2022 al moeten klaar zijn. Dit ‘hotel’ zou dan vastgemaakt kunnen worden aan het ISS.

De inrichting wordt verzorgd door de bekende Franse architect Philippe Starck, een man met een grote fascinatie voor luchtvaart en de ruimte. Het is vooral een uitdaging een ruimtehotel te bouwen waar het design hand in hand gaat met de waarden en het bewegen van het menselijke lichaam in combinatie met zwaartekracht.

Bron: Pureluxe

You May Also Like

Villa en Ferrari van de echte Wolf of Wallstreet staan te koop!

Als er één film is die we afgelopen jaren wel meermaals onder de jongens ...

De nieuwste Nike van Kobe Bryant

Sneakers, je kunt de nieuwe modellen simpelweg niet bijhouden. Ons credo om te selecteren ...

Xavies' Granola: op en top Belgische granola

Nee, supergezonde rekels zullen we nooit worden op de Whatmatters redactie, daarvoor is ons ...

Hosting door Fraai