Doutzen Diaries: een inkijkje in het dagelijkse leven van Doutzen Kroes

Onze ultieme celebrity crush! 

Ok, hoewel we DJ Sunnery James ooit mochten ontmoeten en het een geweldige ‘gozer’ vinden zijn we er stikjaloers op! Niet omwille van zijn DJ-kunsten, wel om het feit hij niemand minder dan Doutzen Kroes mocht ringen. En die laatste geeft sinds kort met haar eigen YouTube-kanaal ‘Doutzen Diaries’ een inkijk in haar dagelijks leven…privé én professioneel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Het 34-jarig model heeft er ook de minste moeite mee: “Ik ben privé altijd bezig geweest met filmen. Wat ik jammer vond is dat wat ik allemaal meemaak niet kan delen en terughalen. Nu heb ik al acht maanden een team om me heen dat mij volgt waardoor ik heel veel beeldmateriaal heb. Daarmee wil ik een andere kant van mezelf laten zien. De kant die mensen af en toe wel zien in de media, maar die ze niet begrijpen. Ik denk dat het leuk is om te zien dat ik echt heel anders ben dan hoe ik altijd ben neergezet.”, liet ze in een tv-interview ontvallen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

En zo zie je ze knallen en zich amuseren op de New York Fashion Week en een week later de kinderen van school ophalen en thuis koken. “Dat is wie ik ben. Ik geniet enorm van de glamour en alle aandacht, maar ook van thuiskomen en moeder en vrouw zijn.”

Of Sunnery er even gelukkig mee is? “Mijn man vond het eerst wel moeilijk. Hij wist natuurlijk ook niet wat er precies ging gebeuren. Maar we filmen dus alles: ook ruzies, dat maakt mij niet uit. Maar we hebben totale controle over wat we gaan laten zien. Als we iets er niet in willen, dan gebeurt het niet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Of ze schrik heeft voor de reacties? “Ik ben een moeder, getrouwd en heb twee kinderen. Als ik dan een filmpje post in sexy lingerie dan vinden mensen dat niet kunnen. Dan ben ik een slecht voorbeeld. Maar dat ben ik ook. En ik vind het af en toe ook heel leuk om te provoceren. En nu kan ik dat dus helemaal zelf regisseren.”

Wij zijn alvast nu al de grootste fan en als eerste geabonneerd op haar kanaal! Zie hier alvast één van de eerste afleveringen!

Cover: Instagram/Hunkemöller

You May Also Like

Heidi Klum laat alles in haar buurt smelten

Op deze vurige schoonheid staat geen leeftijd… Officieel telt ze volgens haar Duitse paspoort ...

Thé Dansant met knapperd Demi Willemsen

Thé Dansant…neen, we zijn niet afgesproken op een schrale studentenfuif! TD betekent ook een danspartij ...

Vlaamse Pareltjes XXIV: Jitte Cosemans

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai