Dit op waterstof aangedreven superjacht is het diktse ooit

Het jacht van de toekomst…

De Monaco Yacht Show in Monaco is voorbij. De meest exclusieve bouwers van luxejachten zetten er hun beste beentje voor en lieten alvast in hun kaarten zien wat ze in de toekomst graag te water willen laten, zo ook de rekels van Sinot Yacht Design & Architecture. Ze showden hun concept van een waterstof aangedreven hyperjacht, AQUA. Het schip meet 112 meter AQUA en is qua design een echt pareltje.

En dat het luxueus is, is een feit. Met suites inclusief luxe badkamer, dressings en privé-spa en gemeenschappelijke ruimtes zoals een fitnesszaal of wellness is er zowel voor de sportieve kerel als luie dude genoeg te doen.

Klimaatbetogers gaan het graag horen want dit luxejacht beweegt zich niet voort op diesel wel op waterstof. Die waterstof wordt omgezet in elektriciteit en verzorgt zo alle voorzieningen van het schip. Meer nog, het teveel aan gegeneerde energie wordt opgeslagen in grote accu’s die dan weer kunnen ingezet worden als er een stroomtekort dreigt. Lees als…het is niet nodig dat de hele dag een lawaaierige motor loopt te draaien.

De kostprijs is nog niet gekend maar mogelijks heb je meer dan één Euromillions jackpot nodig…

You May Also Like

Cocktails op eenzame hoogte: onze dakterrassen!

5 DAKTERRASSEN OM VAN TE SNOEPEN Nu de temperaturen weer oplopen, de shorts en ...

Kunstzinnige skateboards met een hart!

Skateboards zijn hip en cool, maar kunnen ook bijdragen aan een betere wereld. Althans ...

De pure power van de Mercedes Marauder powerboat

Is het een vliegtuig, is het een vogel, nee dat is het niet… Soit, ...

Hosting door Fraai