Dit groene blaadje wordt verorberd door een oude bok

Dat speelt ie mooi voor elkaar…

Wie kent er Gavin Rossdale? De Britse zanger van Bush en ex van Gwen Stefani, waarmee hij drie kinderen heeft? Wél, deze ondertussen bijna 54-jarige kerel mag ondertussen aan de rol met het 27-jarig Russisch model Natalie Golba.

Natalie, geboren en getogen in Rusland als dochter van twee chirurgen, liet het kille Rusland achter voor Los Angeles waar ze het wou maken als model. En dat is ondertussen ook het plebs in L.A. niet ontgaan.

Pittig detail, uit een nog eerder huwelijk heeft Gavin nog een dochter, Daisy Low, ook fotomodel en drie jaar ouder dan zijn huidig lief. Well Done Gavin, en dat is niet hoe we dit mals biefstukje willen gebakken hebben!

 

You May Also Like

Alexis Ren is Sports Illustrated Rookie of The Year 2018

Aangezien wij in België (en Nederland?) jammer genoeg geen badpakkenspecials meer hebben (RIP ‘P’ ...

10 redenen waarom je een fitgirl in je bed wil!

Ondergetekende is gezegend om elke morgen naast een fitgirl wakker te mogen worden. Uiteraard ...

Een sociale babbel met knappe Gwenny Gerrets

Lover of chocolate, fantasy, metal and cats…als we haar Instagram even lezen, geen katje ...

Hosting door Fraai