Dit groene blaadje wordt verorberd door een oude bok

Dat speelt ie mooi voor elkaar…

Wie kent er Gavin Rossdale? De Britse zanger van Bush en ex van Gwen Stefani, waarmee hij drie kinderen heeft? Wél, deze ondertussen bijna 54-jarige kerel mag ondertussen aan de rol met het 27-jarig Russisch model Natalie Golba.

Natalie, geboren en getogen in Rusland als dochter van twee chirurgen, liet het kille Rusland achter voor Los Angeles waar ze het wou maken als model. En dat is ondertussen ook het plebs in L.A. niet ontgaan.

Pittig detail, uit een nog eerder huwelijk heeft Gavin nog een dochter, Daisy Low, ook fotomodel en drie jaar ouder dan zijn huidig lief. Well Done Gavin, en dat is niet hoe we dit mals biefstukje willen gebakken hebben!

 

You May Also Like

Ex van Enzo Knol in lingerie maakt er een vurig weekend van!

Ooit al van Dee gehoord?  Terwijl Enzo Knol, de bekendste YouTuber in de Lage ...

Welke Braziliaanse heeft mooiste kont(je)? Oordeel gerust zelf!

Als er één ding is waar Latijns-Amerikaanse vrouwen graag mee uitpakken zijn het hun ...

Nederlandse YouTube-ster is een lust voor het oog

Wie heeft er al gehoord van Nina Warink?  Wij niet tot onze Nederlandse vrienden ...

Hosting door Fraai