Dit groene blaadje wordt verorberd door een oude bok

Dat speelt ie mooi voor elkaar…

Wie kent er Gavin Rossdale? De Britse zanger van Bush en ex van Gwen Stefani, waarmee hij drie kinderen heeft? Wél, deze ondertussen bijna 54-jarige kerel mag ondertussen aan de rol met het 27-jarig Russisch model Natalie Golba.

Natalie, geboren en getogen in Rusland als dochter van twee chirurgen, liet het kille Rusland achter voor Los Angeles waar ze het wou maken als model. En dat is ondertussen ook het plebs in L.A. niet ontgaan.

Pittig detail, uit een nog eerder huwelijk heeft Gavin nog een dochter, Daisy Low, ook fotomodel en drie jaar ouder dan zijn huidig lief. Well Done Gavin, en dat is niet hoe we dit mals biefstukje willen gebakken hebben!

 

You May Also Like

Primeur: Playboy komt met transgender als Playmate!

Ze blijven met primeurs gooien bij Playboy. Na het overlijden van de ‘Godfather van ...

Kim Kardashian gaat (weer eens) naakt!

Ze gooit wederom haar lichaam in de strijd om iets te verkopen… Het is ...

Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren… Vergeet ‘grote zus’…de dikste ...

Hosting door Fraai