Disney’s nieuwste trailer: Star Wars: The Rise of Skywalker

May the Force…

Je moest er even op wachten maar Disney laat alvast alle Star Wars-fans kirren van genot. Ze lanceerden een twee minuten durende trailer die je nu al helemaal doen uitkijken naar de laatste episode uit deze trilogie, ‘The Rise of Skywalker’.

Het de opvolger van Star Wars: The Force Awakens (uit 2015) en Star Wars: The Last Jedi (2017). Of dit dan het definitieve einde van Star Wars betekent, weten we niet maar wat we wel weten is dit mogelijk wel het einde is van de ‘Skywalker familie’.  Hoewel de best wel lange trailer niet veel spoilers bevat, kan je toch al één en ander afleiden.

Zo zien we naast een resem nieuwe gezichten uiteraard ook veel iconische karakters (ook vijanden) uit de vorige films terug. En zoals het een Star Wars-flm betaamt, krijgen we weer enorm veel fabuleuze decors te zien.

Of we mogen genieten van een uitzonderlijk plot en mogelijk definitief einde mogen we midden december aanschouwen. Dan gaat de film in onze zalen in première. Wij reserveren alvast onze twinseat, inclusief popcorn en cola.

You May Also Like

RIP Stan ‘Marvel’ Lee…de man die ons superhelden leerde kennen…

Bedankt Held! Stan Lee is niet meer. Het trieste nieuws werd gisterenavond bekendgemaakt door ...

Men In Black komt terug! (Video)

Zonder Will Smith helaas…  Men in Black… laten we het puur nostalgie noemen. Jongens ...

Waaghals test GoPro 7 en gaat ‘hyper’smooth berg op BMX af! (Video)

Even kijken hoe goed de Hypersmooth-optie van de nieuwe GoPro 7 werkt… Je hebt ...

Hosting door Fraai