Dimi & Mike opnieuw nummer 1 DJ’s van de wereld

Een week na BMW’s showcase in Versuz

Een week nadat we op een BMW event in Versuz Hasselt mochten proeven van een private showcase van Dimitri Vegas & Like Mike werden de broertjes en Tommorowland-goden uit Willebroek opnieuw verkozen als beste DJ’s van de wereld tijdens jet Amsterdam Dance Event.

Opnieuw? Ja! Het is niet de eerste keer dat dit de twee olijke broers de beurt valt want ook in 2015 werden ze al eens tot laureaat uitgeroepen. Achter het tweetal mocht winnaar van afgelopen drie jaar Martin Garrix en oudgediende David Guetta het podium vervolledigen.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dimitri Vegas & Like Mike (@dimitrivegasandlikemike) op

“Ik moet mezelf even in de arm knijpen”, liet Dimitri Vegas weten. “Dikke merci aan onze fans, van Willebroek en Boom to Zuid Amerika, India en de rest van de wereld”, reageert zijn broer Mike nog.

Vieren met de fans zullen ze voor het eerst doen in New York op 2 november. Dan vliegen ze de ‘Garden of Madness’ over en landen ze voor het eerst op Amerikaanse grond. Later doen ze hetzelfde feestje even over in Beatles-land Liverpool om nadien het Antwerps Sportpaleis op zijn grondvesten te doen daveren (20 en 21 december).

Wie zin heeft om mee te vieren, misschien zijn er nog wel tickets te verkrijgen…

Cover: Instagram Dimitri Vegas & Like Mike

 

You May Also Like

De prijs voor de lelijkste Lamborghini ter wereld gaat naar…Kanye West

De man is compleet het noorden kwijt… Ok, ieder zijn smaak maar die van ...

Vlaamse Playmate ‘dropt’ nu ook een song! (Interview + video)

‘Drop It’ Dat was Eefkes schrikken. Niemand minder dan het Vlaamse Playboy-model en Playmate ...

Hosting door Fraai