Deze gouden Tag Heuer mét F1-geschiedenis is een juweeltje aan de pols

Een gouden Tag is altijd top

Zullen wij wel zeggen met eentje in de collectie natuurlijk maar je kan er niet om heen…het Zwitserse horlogemerk is een icoon en uiteraard wil iedereen wel een icoon rond de pols. En waar het in het verleden goud fout was, kan zo een vintage look nu wel.

Deze massief gouden Carrera Heuer is een remake van de horloge de de Zweedse en legendarische autocoureur uit de jaren ’70 Ronnie Peterson kreeg bij het winnen van de Duitse Grand Prix in 1972. Het horloge was massief goud en droeg speciale graveringen op de achterkant van de kast…‘Success Ronnie Peterson from Jack W. Heuer‘.

Het gouden klokje van de F1-piloot die het leven liet in de GP van Monza in 1978 wordt aangeboden door Bonhams tijdens een veiling in Monaco. De opbrengsten, verwacht tussen de 20.000 en 30.000 euro, van het hebbedingetje zal gaan naar de Ronnie Peterson Memorial Foundation.

Bieden kan bieden HIER maar je hebt concurrentie, niemand minder dan Ronnie Pettersons grootste fan, onze vriend en vorig jaar nog als racepiloot actief in de F1 Magnus Ericsson zou ook wel geïnteresseerd zijn.

You May Also Like

Boystoys: Niceballs, een wel heel bijzondere stressbal

Speel je stiekem graag met ballen? Dat is geen schande, wat Whatmatters betreft moet ...

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky's!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Hosting door Fraai