Dante NYC, de beste cocktailbar ter wereld waar ook sterren nippen

Je moet ervoor naar New York

The Big Apple, de stad die nooit slaapt heeft er weer een hotspot bij. Zo is de beste cocktailbar ter wereld er gevestigd, aldus de recent samengestelde lijst van The World’s 50 Best BarsDit maakt dat we nu een vliegticketje over de Atlantische Oceaan moeten boeken in plaats van Het Kanaal want Dante NYC, cocktailbar tussen 5th & 6th Avenue in Soho, Lower Manhattan stoot  het Londense Dandelyan Bar van zijn troon.

 

De jury omschreef de bar als een traditionele bar met een vleugje moderniteit. Het is een verderzetting van het historische Italiaanse restaurant (inclusief bar) Caffe Dante dat al sinds 1915 bestond. De huidige eigenaars heropenden het geheel in 2015 onder de naam Dante NYC.

Niemand minder dan Al Pacino is een vaste klant. Wil je dus sterren gluren bij een heerlijke cocktail, dan kan je hier terecht.

De uitgebreide cocktailkaart vind je HIER.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dante NYC (@dantenewyorkcity) op

 

You May Also Like

9 toffe conceptstores in Amsterdam voor mannen

Op weekend met je lief naar Amsterdam? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen ...

Culinair eten in de gevangenis!

Geen crimineel? Ambitie om een kijkje te nemen in een gevangenis en er nog ...

Hosting door Fraai