BMW 2-serie maakt zware klapper op Nürburgring

Dat liep niet geheel volgens plan

Een M240i, laat duidelijk zijn dat dit na de M2 Competition waarmee we op driftcursus zijn geweest zowat het neusje van de zalm is als we spreken over de 2-serie bij BMW. Ondanks het feit dat BMW bekend staat om zijn geweldige wegligging kan het wel eens omgetoverd worden in een ontembaar beestje. Of het aan het baasje of eerder het verraderlijke circuit ligt laten we in het midden maar het is niet voor het eerst een auto compleet de prak in wordt gereden bij de sectie Adenauer Forst, een snel en verraderlijk stuk van de Nordschleife.

De mist in bij bocht één, vangrail in en hobbelend richting bocht twee om dan als een raket de lucht te worden gekatapulteerd. Een spectaculaire crash waarbij de chauffeur als bij wonder zonder enige vorm van kleerscheuren uit het wrak stapt. Een goede engelbewaarder heeft de rekel wel, laat dat duidelijk zijn.

You May Also Like

Een Nissan GTR van 1 miljoen? Hier is de Italdesign GT-R50

Eigenlijk 990.000 euro Nét geen miljoen. Dit is wat je op tafel zal moeten ...

Tesla’s ‘Cheetah mode’, beestiger dan ‘Ludicrous mode‘!

Verre van een lui paard… Wie dacht dat Tesla met zijn ‘ludicrous mode‘ het vetste ...

Dezigno, de meest stijlvolle E-bike op de markt l Gentleman's Fair

Elektrische fietsen zijn hip op het moment, maar laten we eerlijk zijn: zelden of ...

Hosting door Fraai