BMW 2-serie maakt zware klapper op Nürburgring

Dat liep niet geheel volgens plan

Een M240i, laat duidelijk zijn dat dit na de M2 Competition waarmee we op driftcursus zijn geweest zowat het neusje van de zalm is als we spreken over de 2-serie bij BMW. Ondanks het feit dat BMW bekend staat om zijn geweldige wegligging kan het wel eens omgetoverd worden in een ontembaar beestje. Of het aan het baasje of eerder het verraderlijke circuit ligt laten we in het midden maar het is niet voor het eerst een auto compleet de prak in wordt gereden bij de sectie Adenauer Forst, een snel en verraderlijk stuk van de Nordschleife.

De mist in bij bocht één, vangrail in en hobbelend richting bocht twee om dan als een raket de lucht te worden gekatapulteerd. Een spectaculaire crash waarbij de chauffeur als bij wonder zonder enige vorm van kleerscheuren uit het wrak stapt. Een goede engelbewaarder heeft de rekel wel, laat dat duidelijk zijn.

You May Also Like

Jaguar pakt uit met een Classic: Jaguar E-type Reborn

Dat Jaguar aan een revival bezig is, dat is wel duidelijk. De recent uitgebrachte ...

Wat Als? Luxe autobouwers stadswagentjes zouden produceren?

Neen, dit is geen vraag zoals gesteld in het populaire tv-programma, het is gewoon ...

Komt Alfa Romeo met een nog straffere Giulia Quadrifoglio?

Op naar Balocco… We moeten ons oor nog eens bij de heren van FCA ...

Hosting door Fraai