Zotte optie op Ford Mustang Shelby GT500 kost je rib uit het lijf

10.000 dollar voor een stel ‘Racing Stripes’  

Muscle cars…wij zijn er wel fan van en zeker als ze al wat leeftijd hebben. Niets zo zalig dan met (sorry Greta) een zwaar ronkende V8 uit eind jaren ’60 een petroleumgeur achter te laten die je jaren na datum in een Lage Emissiezone nog steeds door je neusvleugels voelt vliegen.

Kunnen nieuwe muscle cars ons dan niet bekoren? Toch wel! Zo werd onlangs de meest gespierde Ford Mustang gelanceerd, de Shelby GT500. Met zijn 5.2l V8 laat hij 770 Mustangs los op de Amerikaanse prairie. Niet in Europa? Helaas niet! Maar dat neemt niet weg dat we deze heerlijke krachtpatser zelf wel kunnen configureren op de Amerikaanse site van Ford.

En wat zien we? Dat hij met zijn 72.900 dollar (66.000 euro) erg betaalbaar is maar dat zijn opties peperduur zijn. Voor ‘Racing Stripes’ betaal je 1.000 dollar, als je kiest voor vinyl stickers. Wil je ze echter gelakt hebben, tel je er maar liefst 10.000 dollar bij. Gooi daarbij nog het Track Pack met allerlei accessoires in koolstofvezel bij (18.500 dollar) en je tikt af op een dikke 100.000 dollar. En zeg nu zelf…een Mustang zonder strepen is als een stier zonder horens…een logge os…

 

You May Also Like

Vergeet de bierfiets, ga voor de whiskyfiets!

Yep, we zijn er weer met een fiets. Kan je er niet mee leven? ...

Snelheidsduivels op reis opgelet! Gepakt? Deze boetes mag je verwachten!

Een gewaarschuwd man is er… De tijd dat je net als ondergetekende in minder ...

Abarth frist 595 gamma op met fris kleurtje en heerlijke sound!

Zien én horen! Het merk met de Schorpioen introduceert het nieuwe Abarth 595-gamma, dat ...

Hosting door Fraai