Win één van de vijf duotickets voor Rambo V: Last Blood

Den Bompa op oorlogspad… 

Bijna veertig jaar nadat John Rambo een 150-tal (corrupte) soldaten en politieagenten molde in First Blood (1982), is onze Vietnamveteraan helemaal terug en heeft onze held die alleen maar uit is op gerechtigheid het deze keer, de laatste keer ook, gemunt op een voltallig Mexicaans kartel… Last Blood.

Het verhaal: De Amerikaanse ex-soldaat leeft vredig samen met jeugdvriendin Maria en haar dochter Gabrielle op zijn boerderij. Die vrede wordt brutaal verstoord wanneer een Mexicaanse bende Gabrielle ontvoert. Het signaal voor John Rambo om zijn pijl en boog, machete, machinegeweer en een dozijn granaten ter hand te nemen en van de ontvoerders kip kap te maken.

Voor zij die houden van een goede bloederige actiefilms zoals ze alleen in de jaren ’80 en ’90 werden gemaakt een must see. Weet dat dit ongetwijfeld de laatste Rambo-film zal zijn want niet alleen John Rambo zag af in de film…ook de man erachter, de 73-jarige Sylvester Stallone, zie je letterlijk afzien bloed, zweet en tranen laten op het witte doek.

Ook zin in één van de 5 duo-tickets? Volg dan zeker onze Facebook- en Instagrampagina!

You May Also Like

Fans opgelet: La Casa De Papel seizoen 4 komt sneller dan verwacht

Een laat kerstcadeautje… Zet met stip 4 januari maar al in je Netflix-agenda. Die ...

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

Waargebeurd verhaal over held en doelman Manchester City is verfilmd

Voetbal…altijd een beetje oorlog! Vergeet kevin De Bruyne of Sergio Agüero, Bert Trautmann is de ...

Hosting door Fraai