Vurigste supporters uit het land komen uit derde provinciale

Neem het vurig ook maar letterlijk…

In de race naar de beste supporters van het land proberen verschillende ploegen elkaar de loef af te steken. Antwerp, Brugge, Standard, Genk, Anderlecht, KV Mechelen of Beerschot? Ze doen er alles aan om hun ploeg door dik en dun te steunen. Maar laat duidelijk zijn dat de heetste en vurigste supporters van ons land elke week in de provincie Antwerpen in derde provinciale rondhangen.

Ooit gehoord van Willebroek Youth? Wél, deze supporters van Willebroekse SV zorgen wekelijks voor taferelen die ze enkel in Oost-Europese of Turkse tribunes kennen. Massa’s vuurwerk, grote tifo’s,… of hoe de twaalfde man ook gewoon de dertiende, veertiende, vijftiende of zestiende kan worden. We zouden met zo’n aanhang nooit nog een match durven verliezen…kijk maar mee!

You May Also Like

Whatmatters & Castingteam zoeken KARAKTERKOPPEN

We mogen dan wel opdraven als figuranten, dé brandende ambitie om door te breken ...

In hogere sferen met Laurentine van Clouds of Fashion

Af en toe lopen we bij Whatmatters op wolkjes, maar die hebben dan vaak ...

Whatmatters interviewde mannelijke blogger Mr. Polished

Tot voor kort was het in ons landje écht zoeken naar mannelijke bloggers/vloggers. Zeker ...

Hosting door Fraai