Vurigste supporters uit het land komen uit derde provinciale

Neem het vurig ook maar letterlijk…

In de race naar de beste supporters van het land proberen verschillende ploegen elkaar de loef af te steken. Antwerp, Brugge, Standard, Genk, Anderlecht, KV Mechelen of Beerschot? Ze doen er alles aan om hun ploeg door dik en dun te steunen. Maar laat duidelijk zijn dat de heetste en vurigste supporters van ons land elke week in de provincie Antwerpen in derde provinciale rondhangen.

Ooit gehoord van Willebroek Youth? Wél, deze supporters van Willebroekse SV zorgen wekelijks voor taferelen die ze enkel in Oost-Europese of Turkse tribunes kennen. Massa’s vuurwerk, grote tifo’s,… of hoe de twaalfde man ook gewoon de dertiende, veertiende, vijftiende of zestiende kan worden. We zouden met zo’n aanhang nooit nog een match durven verliezen…kijk maar mee!

You May Also Like

Met deze Bentley golfclubs ben jij hét mannetje op ‘the green’

Golfen in stijl… Bentley bestaat exact honderd jaar en dat wordt langs alle kanten ...

Droom je ook van Sixpacks? Lees dit interview dan maar!

Of je nu onmiddellijk aan een gespierd wasbord of zoals in ons geval aan ...

Eén uur lang alle goals van Lionel Messi (Video)

Haal het pintje uit de ijskast en geniet… Cristiano Ronaldo of Lionel Messi? Het ...

Hosting door Fraai