Vurigste supporters uit het land komen uit derde provinciale

Neem het vurig ook maar letterlijk…

In de race naar de beste supporters van het land proberen verschillende ploegen elkaar de loef af te steken. Antwerp, Brugge, Standard, Genk, Anderlecht, KV Mechelen of Beerschot? Ze doen er alles aan om hun ploeg door dik en dun te steunen. Maar laat duidelijk zijn dat de heetste en vurigste supporters van ons land elke week in de provincie Antwerpen in derde provinciale rondhangen.

Ooit gehoord van Willebroek Youth? Wél, deze supporters van Willebroekse SV zorgen wekelijks voor taferelen die ze enkel in Oost-Europese of Turkse tribunes kennen. Massa’s vuurwerk, grote tifo’s,… of hoe de twaalfde man ook gewoon de dertiende, veertiende, vijftiende of zestiende kan worden. We zouden met zo’n aanhang nooit nog een match durven verliezen…kijk maar mee!

You May Also Like

Whatmatters sprak met Parijse topfotograaf Olivier Merzoug

Parijs, niet voor niets de modestad bij uitstek. En dat het daar dan krioelt ...

AS Roma-fan die spits op de korrel nam mocht het zelf eens proberen (Video)

Die denkt in het vervolg wel twee keer na… Op een compilatie op Twitter ...

Op de thee bij succesvolle ondernemer Pieter Loridon

Nee, in katzwijm vallen we bij Whatmatters niet voor bv’s. Meer nog, zelfs als ...

Hosting door Fraai