Vurigste supporters uit het land komen uit derde provinciale

Neem het vurig ook maar letterlijk…

In de race naar de beste supporters van het land proberen verschillende ploegen elkaar de loef af te steken. Antwerp, Brugge, Standard, Genk, Anderlecht, KV Mechelen of Beerschot? Ze doen er alles aan om hun ploeg door dik en dun te steunen. Maar laat duidelijk zijn dat de heetste en vurigste supporters van ons land elke week in de provincie Antwerpen in derde provinciale rondhangen.

Ooit gehoord van Willebroek Youth? Wél, deze supporters van Willebroekse SV zorgen wekelijks voor taferelen die ze enkel in Oost-Europese of Turkse tribunes kennen. Massa’s vuurwerk, grote tifo’s,… of hoe de twaalfde man ook gewoon de dertiende, veertiende, vijftiende of zestiende kan worden. We zouden met zo’n aanhang nooit nog een match durven verliezen…kijk maar mee!

You May Also Like

Whatmatters op zwier met Cesar Casier!

Over het algemeen zijn we best tevreden met onszelf bij Whatmatters, op dat gebied ...

Whatmatters Roadtest: Abarth 595 Pista

Pista…de naam niet gestolen! “Jens, zin in een weekje testrijden met de Abarth 595 ...

Sexy ijshockeyster die haar voet verzwikt gaat viraal!

Is ze op haar ravissante strakke achterwerk gevallen? Geen idee maar of ook dit ...

Hosting door Fraai