Voor dit Russisch bommetje ontketenen we graag de Koude Oorlog

Je moet er iets voor over hebben…

Billenman? Check
Borstenman? Check
Mooie ogenman? Check

Is er iets wat deze knappe Russische niet heeft? Wél, laat het ons even weten per postduif want wij zien of vinden het niet. Wij zouden dan ook een moord plegen om dit Russisch bommetje met de naam Katrin, uit de voormalige Sovjet-Unie te loodsen naar het Wilde Westen.

Wat we nog weten van deze schoonheid? Zo goed als niets daar haar Instagram-profiel enkel in het Russisch is opgesteld en wij helaas geen letter uit het land van de Vodka kunnen lezen en er dus geen jota van verstaan. Gelukkig is de taal der liefde universeel en kunnen we ons diep verlangen haar beter te leren kennen wel kenbaar maken!

You May Also Like

De kleine speelvogel in naaktmodel Emmy Coone … (NSWF)

Nee, van onze eerste tepel zijn we op de Whatmatters redactie niet dood gevallen, ...

Transgender Valentina Sampaio moet Victoria’s Secrets imago opsmukken

Helpt zij de tegenvallende verkoopresultaten? Het zit Victoria’s Secret niet mee. Terwijl ze meer en ...

Hosting door Fraai