Review: NBA 2K20

Heel wat jaren voetbal heeft jouw redacteur achter de rug, maar toch werp ik op de computer liever met een balletje. Logisch dus dat ik met plezier NBA 2k20 ging spelen. Dunken, blokken en een no look pass, ik heb het allemaal in de vingers. 

Veel realistischer dan NBA 2K20 maken ze het niet. Niet dat ik het basket nog van dichtbij volg, maar de spelers lijken levensecht en bewegen soepel. Je maakt het spel zo moeilijk als je zelf wil. Een snel potje kan, maar ultra-realistisch is zeker en vast ook een optie. Voor de liefhebbers, als je wat geld uitgeeft kun je je basketbal helden helemaal uitrusten zoals je zelf wil. Laat maar komen die nieuwe Nike’s. 

Het spel voelt intuïtief aan, maar wil je potten breken, dan ben je heel wat uurtjes kwijt. Je wordt niet zomaar een pro. Toch zijn er voldoende game-modes om het voor iedereen aangenaam te houden. In de game zit ook een TV-show die levensecht aandoet en voor een leuke meerwaarde zorgt. Hier kijk je met plezier naar. 

Heel wat uren zijn ondertussen voorbij gegaan en ondertussen slaag ik er toch al in om met meerdere teams een potje te winnen. Ben je gek van basketbal of speel je het spel, dan is dit spel simpelweg een must. Veel beter dan dit lijkt het me in de toekomst niet meer te kunnen worden, maar elk jaar verbazen ze opnieuw.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De machtige customized bikes van Republic Dutch

Nu de lente weer bijna in het land is en we onze wielerhelden elk ...

Chopard komt met bruut gelimiteerd klokje met brandstofmeter

30 jaar partnership met de Mille Miglia-rally vier je zo! Het Zwitsers horlogemerk Chopard ...

Datingapp WING laat je vrienden je koppelen!

Datingapps, wij mannen én vrouwen natuurlijk schijnen en maar niet genoeg van te krijgen, ...

Hosting door Fraai