Nooit meer een put missen met de telegeleide golfbal van Nissan

Sla jij al eens graag een balletje, maar heb je moeite bij het putten? Wel, die tijd ligt achter je! Met de gloednieuwe telegeleide golfballen van Nissan, gebaseerd op de technologie die in zelfrijdende wagens gebruikt wordt, mis je geen enkele put meer. 

 

Deze ProPilot golfbal werkt op basis van een elektrische motor en een externe camera. Wanneer je de bal raakt gaan de sensoren en camera aan het werk, om je bal recht richting hole te sturen. Het gaat hier uiteraard om een marketingstunt van de autobouwer om te laten zien waartoe ze in staat zijn met hun wagens, maar het blijft wel sterk. 

 

Deze technologie zal voor het eerst gebruikt worden in de Nissan Skyline die volgende maand gelanceerd wordt. Met de technologie geraak je al van afrit tot afrit zonder aan je stuur te moeten komen. Wil je zelf met de golfbal aan de slag, dan moet je naar Yokohoma, waar je het hoofdkantoor van Nissan kunt vinden!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Win een zee aan tijd met de BoringPhone

De allernieuwste snufjes op je smartphone? Cool, maar wil je helemaal mee zijn dan ...

Onverwoestbaar knallen met de DemerBox

Ben je een handige harry en houd je wel van een streepje muziek? Of ...

Luxury For Men en Iordanov vodka: het perfecte stel

Soort zoekt soort Wat er gebeurt als 2 topmerken gaan samenwerken? Dan ontstaat er ...

Hosting door Fraai