Nooit meer een put missen met de telegeleide golfbal van Nissan

Sla jij al eens graag een balletje, maar heb je moeite bij het putten? Wel, die tijd ligt achter je! Met de gloednieuwe telegeleide golfballen van Nissan, gebaseerd op de technologie die in zelfrijdende wagens gebruikt wordt, mis je geen enkele put meer. 

 

Deze ProPilot golfbal werkt op basis van een elektrische motor en een externe camera. Wanneer je de bal raakt gaan de sensoren en camera aan het werk, om je bal recht richting hole te sturen. Het gaat hier uiteraard om een marketingstunt van de autobouwer om te laten zien waartoe ze in staat zijn met hun wagens, maar het blijft wel sterk. 

 

Deze technologie zal voor het eerst gebruikt worden in de Nissan Skyline die volgende maand gelanceerd wordt. Met de technologie geraak je al van afrit tot afrit zonder aan je stuur te moeten komen. Wil je zelf met de golfbal aan de slag, dan moet je naar Yokohoma, waar je het hoofdkantoor van Nissan kunt vinden!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

FIFA 2018: WHATMATTERS was eerst!

Helden zijn we bij Whatmatters! Hoe we dat zo zeker weten? Als je tegelijkertijd ...

Whatmatters vrijgezellentip: Voetbalbowlen in Amsterdam!

Het hoeven niet altijd stripsters te zijn… Heb je nog eens plannen om met ...

Whatmatters trekt naar Kikkerland

Correct, bij de naam Kikkerland moesten we ons toch even achter de oren krabben. ...

Hosting door Fraai