Nieuwe wet bant (ongehuwde) seks op Bali

kin kloppen…

Bali spreekt tot de verbeelding en is ongetwijfeld één van de meest idyllische reisbestemmingen voor jong en oud en in het bijzonder jonge stelletjes. Dat het eiland met zijn exotische stranden en panoramische uitzichten het ideale decor vormt om er een ook een heet verblijf van te maken is een feit al dreigt een nieuwe wet hier nu wel roet in het eten te gooien.

Zo overweegt de Indonesische overheid nu een wet waarbij vogelen voor niet getrouwde koppels illegaal wordt op Bali. Indonesië, dat voor het grootste deel islamitisch is, wil op deze manier hun cultuur ook onder het toerisme waarborgen. Slecht nieuws dus voor toeristen want ook voor hen zal deze wet van toepassing zijn. Word je betrapt? Dan riskeer je een boete tot 644 euro of een gevangenisstraf van zes maanden tot een jaar.

Geen erg, niemand weet wat er tussen de lakens van een hotelkamer gebeurt denk je dan. Niet waar want het zou bijvoorbeeld betekenen dat het een pak moeilijker zal zijn om hotelkamers te delen als je niet getrouwd bent.

Of dit een grote invloed zal hebben op het toerisme in Bali is nog koffiedik kijken maar de vrees is er wel. Voor Bali, dat zo goed als volledig leeft van het toerisme, zou het een jammerlijk gegeven zijn.

Goed nieuws is er voor huwelijksreizen…die mogen eens compleet ‘losgehen’…

Foto’s en reizen naar Bali? Zie Connections

You May Also Like

Bloedmooie Emily Ratajkowski geeft Tinder-tips! (Video)

Zo scoor je een topmodel… Kerst…niet altijd de meest gezellige periode voor singles. Alleen ...

Deze ‘Dirty Talk’ kan zij niet appreciëren tijdens het dansen van de horizontale Tango

Een verwittigd man is er… Wat schunnige babbeltjes tijdens de daad…niks mis mee! Toch ...

10 dingen die je wél tegen een naakte vrouw mag zeggen…

Scoren in bed… Voor zij die een ravissante naakte schoonheid een mooi compliment willen ...

Hosting door Fraai