Met verleidelijke Summer blijft het zomeren…

“It’s really hot in here, must be summer.”

Vergeet het mannen, met deze openingszin ga je het niet halen bij deze 22-jarige adembenemende jonge Amerikaanse. Hoewel ze lang nog bekend is, ze heeft slechts een dertigtal duizend virale volgers, weten we nu al dat we een potentieel miljoenenkanon gespot hebben. Over miljoenen gesproken, ze hoopt ook ooit CEO te zijn van haar eigen multinational.

En wat als het om mannen gaat? Dan gaat haar voorkeur uit naar ‘Tall dark and handsome with sharp blue eyes’ en ook ‘Tasteful tattoos’ zijn een pluspunt. Mocht je haar mondje willen voederen, het ontbijt vindt ze de belangrijkste maaltijd van de dag en heb je haar uiteindelijk in jouw nest laat ze alvast weten wat ze niet apprecieert van een man in bed…’Come first’.

Soit…hiermee, euh, komen we graag op de tweede plaats…

Cover: Instagram

You May Also Like

Polina Malinovskaya maakt jouw maandag een pak warmer

Een heet vuurtje tijdens een miezerige dag… Het is geen weer om een hond ...

Knappe DJ ZØË LE VERT is geen groentje

Wanneer past het best om een DJ te interviewen? Hou het op vandaag…maandag, maar dan ...

Veelzijdig knap: Nina Almo

MUA, Model en Fashion blogger in één! Bij Whatmatters hebben we het wel voor ...

Hosting door Fraai