Met verleidelijke Summer blijft het zomeren…

“It’s really hot in here, must be summer.”

Vergeet het mannen, met deze openingszin ga je het niet halen bij deze 22-jarige adembenemende jonge Amerikaanse. Hoewel ze lang nog bekend is, ze heeft slechts een dertigtal duizend virale volgers, weten we nu al dat we een potentieel miljoenenkanon gespot hebben. Over miljoenen gesproken, ze hoopt ook ooit CEO te zijn van haar eigen multinational.

En wat als het om mannen gaat? Dan gaat haar voorkeur uit naar ‘Tall dark and handsome with sharp blue eyes’ en ook ‘Tasteful tattoos’ zijn een pluspunt. Mocht je haar mondje willen voederen, het ontbijt vindt ze de belangrijkste maaltijd van de dag en heb je haar uiteindelijk in jouw nest laat ze alvast weten wat ze niet apprecieert van een man in bed…’Come first’.

Soit…hiermee, euh, komen we graag op de tweede plaats…

Cover: Instagram

You May Also Like

Naakte Marisa Papen laat een spoor van vernieling achter op skipiste

Nog nooit zijn er zoveel ongelukken geteld na de doortocht van ski-orkaan Marisa… De sneeuwpistes ...

Mooie Avelien Sente is 'One of The Whatmatters-Boys'

Vind maar eens een ravissante deerne die kan meepraten over alles wat mannen boeit…Motorcross ...

Let's meet Fancyface

Werk, sport, shoots en nog wat artistieke jobs ook, Machteld Eylenbosch weet wel wat te ...

Hosting door Fraai