Met verleidelijke Summer blijft het zomeren…

“It’s really hot in here, must be summer.”

Vergeet het mannen, met deze openingszin ga je het niet halen bij deze 22-jarige adembenemende jonge Amerikaanse. Hoewel ze lang nog bekend is, ze heeft slechts een dertigtal duizend virale volgers, weten we nu al dat we een potentieel miljoenenkanon gespot hebben. Over miljoenen gesproken, ze hoopt ook ooit CEO te zijn van haar eigen multinational.

En wat als het om mannen gaat? Dan gaat haar voorkeur uit naar ‘Tall dark and handsome with sharp blue eyes’ en ook ‘Tasteful tattoos’ zijn een pluspunt. Mocht je haar mondje willen voederen, het ontbijt vindt ze de belangrijkste maaltijd van de dag en heb je haar uiteindelijk in jouw nest laat ze alvast weten wat ze niet apprecieert van een man in bed…’Come first’.

Soit…hiermee, euh, komen we graag op de tweede plaats…

Cover: Instagram

You May Also Like

Dit is het mooiste meisje ter wereld: Demi-Leigh Nel-Peters

22 lentes…dat is de leeftijd van het mooiste meisje ter wereld. Nadat ze eerder ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Erika Helsen

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op ...

Hosting door Fraai