Met deze speedboat vlieg je over het water

Neem het gerust letterlijk…

Een speedboat dat als het ware zweeft over het water? Het bestaat, kijk maar naar deze opvallende  Enata Foiler. Hij meet bijna 10 meter en met zijn speciaal design geeft het ding een wel heel bijzondere uitstraling.

Die uitstraling is vooral dankzij een ingenieus systeem waar intrekbare draagvleugels net door het water klieven. En klieven gebeurt met een snelheid tot maar liefst 74km/u. Zij die al eens op een boot hebben gezeten, dit is razendsnel. Heel milieuvriendelijk is het speeltje nog niet daar de boot aangedreven wordt door maar liefst twee dieselmotoren die samen goed zijn voor 740 zeepaardjes.

Kostprijs van het waterspeeltje? 1.000.000 dollar exclusief tax, afleveringskosten, etc. Hem even bekijken alvorens je zes nullen van je bankrekening haalt kan in oktober in Dubai, waar dit exemplaar tijdens de Abu Dhabi International Boat Show zal worden getoond.

You May Also Like

De 10 best betaalde Belgische voetballers

Nu konden we zelf ook wel een beetje voetballen in onze jonge jaren, heel ...

Speel zelf ‘Friends’ dankzij Lego

How you doin’? Friends wordt 25 jaar en ondanks ze al langer dan een ...

Vlogger Enzo Knol knalt tegenwoordig met waanzinnige Jeep Trackhawk

Vloggen is een lucratieve bezigheid… Zij die Enzo Knol nog niet kennen, hebben afgelopen ...

Hosting door Fraai