Met deze speedboat vlieg je over het water

Neem het gerust letterlijk…

Een speedboat dat als het ware zweeft over het water? Het bestaat, kijk maar naar deze opvallende  Enata Foiler. Hij meet bijna 10 meter en met zijn speciaal design geeft het ding een wel heel bijzondere uitstraling.

Die uitstraling is vooral dankzij een ingenieus systeem waar intrekbare draagvleugels net door het water klieven. En klieven gebeurt met een snelheid tot maar liefst 74km/u. Zij die al eens op een boot hebben gezeten, dit is razendsnel. Heel milieuvriendelijk is het speeltje nog niet daar de boot aangedreven wordt door maar liefst twee dieselmotoren die samen goed zijn voor 740 zeepaardjes.

Kostprijs van het waterspeeltje? 1.000.000 dollar exclusief tax, afleveringskosten, etc. Hem even bekijken alvorens je zes nullen van je bankrekening haalt kan in oktober in Dubai, waar dit exemplaar tijdens de Abu Dhabi International Boat Show zal worden getoond.

You May Also Like

Who's The Dude? Hét spel van het jaar!

Wat we antwoorden op de vraag of we een spelletje willen testen? ja, natuurlijk, ...

Puur minimalisme met Bosun Watches

Nog nooit van Bosun Watches gehoord? Dat is niet erg, daarvoor zijn wij er. ...

Wijn op maat bij de Taste Club

Er gaat weinig boven een gloed was wijn. Nu zijn we bij Whatmatters redelijk ...

Hosting door Fraai