Met deze 5-persoons jetski ben jij het mannetje

Ik heb een toe-toe-toeter op mijn waterscooter…

En ongetwijfeld scoor jij gelijk vier chicks die met je mee de zee opgaan. Want in tegenstelling tot een gewone jetski waar je met wat geluk één knappe hinde kan meevoeren, kan je met deze Vancraft VQ16 van bouwer Vanquish Yachts er een klein handvol meeritsen op de golven.

Het kleine zeemonster is voorzien van een 1,8-liter Yamaha-motor die maar liefst 200 pk produceert en makkelijk 40 knopen (omgerekend zo’n 75 km/u) aantikt. En voor zij die het nog iets ruwer willen, is er nog altijd de Veloce-versie die tot minstens 50 knopen (93 km/u) over de zeespiegel knalt.

De Vancraft VQ16 is gemaakt uit glasvezel, wat hem extra licht en erg flexibel maakt. Hierdoor is het zelfs mogelijk om achteruit te varen, ideaal dus om in even de haven in Saint-Tropez of Ibiza in te varen en aan de eerste de beste bar achterwaarts in te parkeren.

Prijzen starten vanaf $86.000…starten want je kan hem helemaal personaliseren en reken dan maar op een paar duizendjes extra.

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: OMG is dit de ultieme Mancave?

En neem die ‘Oh mijn God’ maar redelijk letterlijk Definitie van deze mancave? Een ...

De TAG HEUER CONNECTED MODULAR 45

Er zijn natuurlijk al heel wat smartwatches op de markt en we moeten toegeven ...

Whatmatters trekt naar Kikkerland

Correct, bij de naam Kikkerland moesten we ons toch even achter de oren krabben. ...

Hosting door Fraai