Met deze 5-persoons jetski ben jij het mannetje

Ik heb een toe-toe-toeter op mijn waterscooter…

En ongetwijfeld scoor jij gelijk vier chicks die met je mee de zee opgaan. Want in tegenstelling tot een gewone jetski waar je met wat geluk één knappe hinde kan meevoeren, kan je met deze Vancraft VQ16 van bouwer Vanquish Yachts er een klein handvol meeritsen op de golven.

Het kleine zeemonster is voorzien van een 1,8-liter Yamaha-motor die maar liefst 200 pk produceert en makkelijk 40 knopen (omgerekend zo’n 75 km/u) aantikt. En voor zij die het nog iets ruwer willen, is er nog altijd de Veloce-versie die tot minstens 50 knopen (93 km/u) over de zeespiegel knalt.

De Vancraft VQ16 is gemaakt uit glasvezel, wat hem extra licht en erg flexibel maakt. Hierdoor is het zelfs mogelijk om achteruit te varen, ideaal dus om in even de haven in Saint-Tropez of Ibiza in te varen en aan de eerste de beste bar achterwaarts in te parkeren.

Prijzen starten vanaf $86.000…starten want je kan hem helemaal personaliseren en reken dan maar op een paar duizendjes extra.

You May Also Like

Dior AirPod Case: j’adore Dior

Jij hebt toch geen draad meer aan je oortjes? Jij bent toch ook al ...

north-sea-beer-oostende

Whatmatters on the road : North Sea Beer festival

Oostende : de zee, mossels, het strand, toerisme en bier. Niet meteen misschien een ...

Drink Duff bier in de bar van Moe in je tuin!

Al bijna 30 seizoenen lang zijn The Simpsons één van de populairste animatiefiguren ter wereld. ...

Hosting door Fraai