Lie, de nachtmerrie uit Temptation Island Vips

Voor de dames uit schrik, voor de mannen als stoere denkhengst

Oh, ja! Wat hebben we weer genoten van wat guilty pleasure op TV gisterenavond. Bij een wijntje, of zeg maar een fles, lekker uitgezakt uitkijken naar drama? Het gevoel is helemaal terug. De verwachtingen van Temptation Island Vips zijn dan ook erg hoog gespannen. Daar waarin de laatste reeks de spannendste gebeurtenis het aansteken van het kampvuur was, is het nu wel prijs vanaf het eerste moment. Drama en tranen waren tijdens de eerste dubbelaflevering al een heerlijke cocktail die ons naar meer doen verlangen.

Grote schuldige in het verhaal, Lie Meurs, ofwel de waanzinnig mooi getatoeëerde blondine die we ook nog kennen uit Ex On The Beach. Dat zij in het verleden ook al met Fabrizio aan de rol is geweest maakt het voor onze (minstens even knappe) en onterecht onzekere Pommeline niet makkelijk. Wordt Lie het bommetje dat een bom legt onder hun relatie? We weten het ongetwijfeld binnen een paar weken…

Voor meer foto’s, check haar INSTAGRAM privé-account! Als ze je toelaat tenminste 🙂

Foto’s: VIJF, MTV

You May Also Like

Bloedmooie superheldin Lara Croft is terug…en hoe!

Wij zijn opgegroeid met Lara Croft. Was het het de videogame of de heerlijk ...

Evelyne Plaetinck, de Vlaamse Harley Quinn!

Terwijl half België op Tomorrowland ligt te feesten voor de afsluiter van weekend 1, ...

We vliegen het weekend in met knapperd Lotte Feyen

Helemaal in het begin van ons project kwamen we de knappe Lotte Feyen tegen. ...

Hosting door Fraai