Lie, de nachtmerrie uit Temptation Island Vips

Voor de dames uit schrik, voor de mannen als stoere denkhengst

Oh, ja! Wat hebben we weer genoten van wat guilty pleasure op TV gisterenavond. Bij een wijntje, of zeg maar een fles, lekker uitgezakt uitkijken naar drama? Het gevoel is helemaal terug. De verwachtingen van Temptation Island Vips zijn dan ook erg hoog gespannen. Daar waarin de laatste reeks de spannendste gebeurtenis het aansteken van het kampvuur was, is het nu wel prijs vanaf het eerste moment. Drama en tranen waren tijdens de eerste dubbelaflevering al een heerlijke cocktail die ons naar meer doen verlangen.

Grote schuldige in het verhaal, Lie Meurs, ofwel de waanzinnig mooi getatoeëerde blondine die we ook nog kennen uit Ex On The Beach. Dat zij in het verleden ook al met Fabrizio aan de rol is geweest maakt het voor onze (minstens even knappe) en onterecht onzekere Pommeline niet makkelijk. Wordt Lie het bommetje dat een bom legt onder hun relatie? We weten het ongetwijfeld binnen een paar weken…

Voor meer foto’s, check haar INSTAGRAM privé-account! Als ze je toelaat tenminste 🙂

Foto’s: VIJF, MTV

You May Also Like

Nata Lee, Ruslands must see!

Een spionne?  Op Instagram vind je haar als Natalee.007. Wordt ze door de KGB ...

WK Veldrijden? Sorry Pol, wij zien liever naar Femke Herygers!

Een Herygers waar we meer dan een uur kunnen naar zien… Ok, uiteraard is ...

De freespirit van Anjuli Dobbelaere…

Je hebt watervallen en spraakwatervallen. In die eerste zijn we slechts matig geïnteresseerd, zeker ...

Hosting door Fraai