Kickeren als een baas doe je met deze virtuele 4K-Kickertafel

We raden je wel op te passen met het bier…

Als kids uit de ’80-ies kunnen we kickeren als de beste. Het balletje met een korte vuistbeweging het doel in rammen zonder dat je enigszins hebt zien vliegen, we zijn de meester van deze café-sport. Uiteraard gaat niets boven een echte oude tafel waar je de baren hoort schuren en piepen maar voor de jonge generatie is er wat nieuws op til.

Zo heeft de Duitse firma Realtime Department een virtuele kickertafel ontworpen waar je het spelbeeld volgt op een 4K-scherm dat aangestuurd wordt via analoge draaiknoppen aan de zijkanten van de tafel.

Je hoeft dus geen ruzie mee te maken of je nu met de rode of groene mannetjes wilt spelen, voor het aantreden kies je de kleuren van je ploeg lekker zelf. En nog een groot voordeel, of nadeel voor de valsspelers onder ons, stiekem de score verzetten zit er ook niet meer in.

De prijs van deze tafel is nog niet gekend maar wordt binnenkort HIER bekendgemaakt.

You May Also Like

De 4 duurste smartphones van het moment?

Waar uw redacteurs vroeger het laatste nieuwe model smartphone al had voor deze in ...

Infused water in een handomdraai!

Tijd, dat komen we te kort op de Whatmatters redactie. ‘s Ochtends een vers ...

De bergen af met een Airboard!

Jeugdherinneringen schieten me te binnen als ik een slee te zien krijg. Niet dat ...

Hosting door Fraai