Is dit de stripclub van de toekomst?

Wie zal het zeggen…

Of wij weten hoe het er in een stripclub aan toegaat? Laten we maar gelijk en eerlijk zeggen dat we al wel eens op een foute boysnight met vijf euro biljetten hebben staan zwaaien. Of het dan echt om de meiden of eerder om de veel te dure pintjes is gegaan? Laten we stellen dat we meer aan het bier dan aan de danseressen kwijt waren.

En als we in de glazen bol kijken, zal het in de toekomst niet anders zijn. Zo experimenteert een Franse stripclub met robots. Compleet met hoge hakken en de meest verleidelijke moves. Gelukkig liet de eigenaar van de club al weten dat we ons geen zorgen hoeven te maken…er blijven nog altijd danseressen van vlees en bloed werken in zijn club. De, volgens de uitbater echt wel sexy, robots gewoon dansen met hun menselijke collega’s en zijn onderdeel van een project rond ‘het spelen met de notie van voyeurisme’.

Om ze aan het werk te zien moet je wel snel zijn want het project loopt maar een maand. Of de arbeidsinspectie hun contracten nog eens moet komen nalezen is niet geweten. Ze voelen zich mentaal alvast niet echt uitgebuit.

Cover: Pixabay
Bron: JFK Men

You May Also Like

Eetadresje van de week: Sticks ’n Bowls

Een beetje op wereldreis in Antwerpen… En of we enthousiast waren toen we een ...

Whatmatters On Tour: pop-up Deli Antwerp by Sergio Herman & Syrco Bakker

Wij hebben geproefd en (uiteraard) goed bevonden! FoodFest opende gisteren ‘Deli’, een exclusieve pop-up in ...

Hosting door Fraai