In dit hotel wil jij als Marvel-fan zeker overnachten

Slapen als Superman

Marvel-fans opgelet! Neen, we brengen u deze keer geen nieuwe release van een serie, film of game, wel een leuk weetje voor zij die ook eens graag zouden willen overnachten als Spiderman, Superman,… . Volgend jaar zomer zal dan ook het allereerste Marvel Hotel ter wereld zijn deuren openen en dit op slechts paar uur rijden…Disneyland Parijs.

Eén van de themahotels, New York, is een grondige renovatie aan het ondergaan en zal ingericht worden als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. De inrichting ervan is geïnspireerd op een New Yorkse kunstgalerie, helemaal Art Deco stijl. Zie het als een eerbetoon aan de thuishaven van veel van de iconische Marvel Superhelden en de kunstenaars die ze hebben gecreëerd. Zelfs de meubels hebben subtiele verwijzingen naar de superhelden uit de Marvel Universe.

Zoals het een themahotel in Disneyland Parijs het beaamt zijn er uiteraard ook verschillende themarestaurants in het hotel zoals daar zijn het Manhatten Restaurant met een kroonluchter die is geïnspireerd door het paleis van Thor in Asgard, het Downdown Restaurant, Skyline Bar en Lounge Bar. Telkens weer zal je hier de mix tussen Marvel en New York terugvinden.

Zij die nu al staan aan te schuiven om als eerste te overnachten als Superman, dienen nog even te wachten. Pas vanaf 5 november 2019 kan je boeken. De opening van het Marvel-hotel staat gepland voor komende zomer.

You May Also Like

Driewerf Hoera! Het is 5 Mei: Internationale Dag van Naakt Tuinieren!

De weersomstandigheden zijn alvast gunstig! De kans dat je vandaag je knappe buurvrouw of ...

Deze video laat zien waarom wij volgend jaar naar Burning Man moeten!

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden… We lieten jullie afgelopen week al zien ...

Is Britney Spears de volgende wiens sextape online komt?

Oops, I dit it again! We polsten even naar haar reactie en we kregen ...

Hosting door Fraai