In dit hotel wil jij als Marvel-fan zeker overnachten

Slapen als Superman

Marvel-fans opgelet! Neen, we brengen u deze keer geen nieuwe release van een serie, film of game, wel een leuk weetje voor zij die ook eens graag zouden willen overnachten als Spiderman, Superman,… . Volgend jaar zomer zal dan ook het allereerste Marvel Hotel ter wereld zijn deuren openen en dit op slechts paar uur rijden…Disneyland Parijs.

Eén van de themahotels, New York, is een grondige renovatie aan het ondergaan en zal ingericht worden als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. De inrichting ervan is geïnspireerd op een New Yorkse kunstgalerie, helemaal Art Deco stijl. Zie het als een eerbetoon aan de thuishaven van veel van de iconische Marvel Superhelden en de kunstenaars die ze hebben gecreëerd. Zelfs de meubels hebben subtiele verwijzingen naar de superhelden uit de Marvel Universe.

Zoals het een themahotel in Disneyland Parijs het beaamt zijn er uiteraard ook verschillende themarestaurants in het hotel zoals daar zijn het Manhatten Restaurant met een kroonluchter die is geïnspireerd door het paleis van Thor in Asgard, het Downdown Restaurant, Skyline Bar en Lounge Bar. Telkens weer zal je hier de mix tussen Marvel en New York terugvinden.

Zij die nu al staan aan te schuiven om als eerste te overnachten als Superman, dienen nog even te wachten. Pas vanaf 5 november 2019 kan je boeken. De opening van het Marvel-hotel staat gepland voor komende zomer.

You May Also Like

Marisa Papen uit de kleren voor goed doel! Wij kopen, U toch ook? (NSFW)

#PLASTICSUSHI GOES #PLANETPLASTIC ‘Not only life underneath the Big Blue surface has considerable marks ...

'Gelekt': Deze twee Temptations liepen een SOA op!

“Gewoon een spuitje en ik was er vanaf” De wandelgangen hoeven niets meer te ...

Baywatch komt terug! Hier alvast de verrukkelijke trailer!

Yasmine Bleeth, Erika Eleniak, Nicole Eggert, Carlen Electra en uiteraard Pamela Anderson als CJ ...

Hosting door Fraai