Hier is hij dan: De iPhone 11 (Pro Max)

Wat heeft Apple het laatste jaar allemaal stiekem geproduceerd?

Hier het antwoord… en omdat beelden meer zeggen dan woorden…

Het is eruit…dit zijn de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max en zoals steeds krachtiger, sterker, sneller en beter dan zijn voorganger. De focus met deze 11 ligt vooral op fotografie. De camera is (in tijden van stevige concurrentie) een pak beter en ook het opnemen van geluid is verbeterd. Je iPhone wordt niet alleen je beste vriend als het gaat om foto’s maar nu ook als videocamera. De jongens van GoPro mogen stilaan beginnen vrezen.

Nieuw is de cameralens. Die zit niet meer in een opening, maar is verwerkt onder een stuk glas. De iPhone 11, opvolger van de XR, kan besteld worden in verschillende kleuren en heeft minstens 64GB aan geheugen. Het instapmodel kost 699 dollar wat redelijk is gezien de Apple-prijzen de laatste jaren.

De duurdere en uiteraard betere iPhone 11 Pro en 11 Pro Max beschikken over een derde camera waardoor het kieken van grotere en scherpe beelden helemaal geen probleem meer vormt. De iPhone 11 Pro heeft een 5.8 inch OLED-display en heeft minstens een interne opslag van 128 GB. Daarnaast is hij uitgerust met de A13 chip, Apple’s sterkte en snelste tot nu toe.

De 11 Pro Max daarentegen is, zoals zijn naam het al verraadt, met 6.5 inch net iets groter dan de 11 Pro. Jammerlijk feit, draadloos opladen via de achterkant is nog steeds niet voorzien. Kostprijs? Voor de iPhone 11 Pro betaal je 999 dollar, voor de 11 Pro Max 1099 dollar.

Wat de nieuwe iPhones in België zullen kosten is voorlopig niet geweten maar ga er maar vanuit dat het hoger zal zijn dan de dollarprijzen die net bekend zijn gemaakt.

You May Also Like

Brillen als een echte olympiër

Yep, de zon is weer in het land, hoog tijd dus om misschien weer ...

De Foldimate vouwt je was!

Als man alleen? Nog geen vriendin kunnen strikken? Kan gebeuren (nog) niet panikeren. Geregeld ...

2 keer heerlijk Italiaans

Dit weekend duiken 2 keer Brussel of toch op zijn minst de Brusselse rand ...

Hosting door Fraai