Heren opgelet, zo herken je dat jouw bijslaapje faket

Ons neem je niet meer voor de zot

60%, u hoort het goed…zoveel procent van de dames zouden wel eens een orgasme durven faken als we onderzoekers van de Temple University in Pennsylvania mogen geloven. Redenen tot faken zijn vrij uiteenlopend…van een eind willen maken aan de vrijpartij, onzekerheid over de eigen seksuele prestaties of in het allerslechtste geval, de ego van de bedpartner niet te willen krenken.

Jammer wel want een orgasme zou volgens datzelfde onderzoek net meer zelfzekerheid geven en zal bovendien de zin in seks extra stimuleren. Ook is haar vagina bij echte opwinding strakker door de gezwollen schaamlippen en wanneer ze komt, trekken haar spieren ritmisch samen wat voor the boys een heerlijk toetje is na al dat ‘hard’ (woordspelingske) labeur.

 

Maar hoe herken je nu of jouw vrouw, lief, Tinder-date of onenightstand je even in de maling neemt? Volgens een aantal seksuologen zijn dit de tekenen…

  • Haar hartslag en ademhaling gaan niet sneller dan normaal
  • Haar pupillen zijn niet verwijd
  • Haar clitoris/schaamlippen zijn niet opgezwollen
  • Haar vagina is niet vochtig
  • De bekkenbodemspieren trekken niet ritmisch samen

Vaak heeft het te maken met concentratie en de juiste stimulatie. Gemiddeld gezien hebben dames zelfs tot dertig minuten voorspel nodig om tot een orgasme te komen. Vaginaal is het zelfs mogelijk dat dit gewoon helemaal niet lukt. Praat erover en neem je tijd…dat is het beste advies dat we kunnen geven.

Sucseks…

Bron: Mens Health
Cover: Unsplash

You May Also Like

Stop met wat je aan het doen bent, Game of Thrones komt binnenkort terug!

Game of Thrones is verreweg, misschien naast Friends, de populairste tv-show die op planeet ...

Deze krasposter is het ultieme Valentijnscadeau voor smoorverliefde stelletjes

Slaapkamerplezier verzekerd!  Er gaat geen week voorbij of we hebben bij ons bezoek aan ...

Hosting door Fraai