Geslaagd? BMW lanceert BMW Concept 4

De meningen zijn verdeeld…

De wauw’s, oei’s, nee’s, WTF’s, wisselden elkaar in sneltempo af op de IAA in Frankfurt wanneer BMW zijn Concept 4 op de wereld losliet. Onze mening? Wij zijn er nog lang niet uit. Het profiel oogt fantastisch, de daklijnen zijn stoer en de achterkant lijkt straffer dan die van Jennifer Lopez en Kim Kardashian tezamen maar wat met die snoet? Nieren zo groot als die van een olifant? Het had ons inziens net iets subtieler gemogen. Wennen… laten we het daarbij houden.

En of hij er komt? Neem aan van wel. Domakoj Dukec, Head BMW Design vertelt ons hetvolgende : ‘De nierengrille is altijd een kenmerk van BMW-modellen geweest. De BMW Concept 4 presenteert een zelfverzekerde en stijlvolle kijk op dit iconische element. Tegelijkertijd biedt de BMW Concept 4 een vooruitblik op de expressieve styling van de 4-serie.’

Wees dus maar zeker dat hij er in productieversie redelijk gelijkaardig zal komen uit te zien.

 

You May Also Like

Snel een koffie? Dan neem je deze Ferrari-Senseo!

Een sneller kopje koffie ga je niet krijgen… Wat als een autofreak en student ...

Had Boef dit maar geweten…Michelin komt met wiel dat nooit plat rijdt!

De rapper Boef zal stevig vloeken. Hoewel hij naar eigen zeggen 80K per maand ...

De stoere Moto Guzzi Nevada 750 Club van Recast Moto

Ben je op zoek naar een stijlvolle bike, waarmee je in vol ornaat je ...

Hosting door Fraai