Geslaagd? BMW lanceert BMW Concept 4

De meningen zijn verdeeld…

De wauw’s, oei’s, nee’s, WTF’s, wisselden elkaar in sneltempo af op de IAA in Frankfurt wanneer BMW zijn Concept 4 op de wereld losliet. Onze mening? Wij zijn er nog lang niet uit. Het profiel oogt fantastisch, de daklijnen zijn stoer en de achterkant lijkt straffer dan die van Jennifer Lopez en Kim Kardashian tezamen maar wat met die snoet? Nieren zo groot als die van een olifant? Het had ons inziens net iets subtieler gemogen. Wennen… laten we het daarbij houden.

En of hij er komt? Neem aan van wel. Domakoj Dukec, Head BMW Design vertelt ons hetvolgende : ‘De nierengrille is altijd een kenmerk van BMW-modellen geweest. De BMW Concept 4 presenteert een zelfverzekerde en stijlvolle kijk op dit iconische element. Tegelijkertijd biedt de BMW Concept 4 een vooruitblik op de expressieve styling van de 4-serie.’

Wees dus maar zeker dat hij er in productieversie redelijk gelijkaardig zal komen uit te zien.

 

You May Also Like

Dark Knight, de dikste Porsche 911 ooit!

Noem één auto waarmee je én de kasseien uit de grond sleurt én rubber ...

Game Review: F1 2018, realistischer dan ooit!

Ook jij knalt tegen 300 de Raidillon op Als er één milieu is waar ...

Porsche lanceert gelimiteerde 911 Speedster

Kan jij één van de 1.948 exemplaren op de kop tikken? Slechts 1.948? Ja, ...

Hosting door Fraai