Felix Amsterdam, dé ontbrekende schakel voor de stijlvolle man

Felix zag het licht (en geeft u zowaar een korting van 20%)

Tijdens Felix’ zoektocht in de mode-industrie, kwam hij erachter dat er iets ontbrak. Dat was de perfecte modeaccessoire voor de telefoon. Denk er maar eens over na…je draagt ​​mooie kleding, een chique horloge, bijzondere sieraden…en je gaat door het leven met een plastiek, jawel…u hoort het goed, een fel bekritiseerd plastiek telefoonhoesje? Vreemd, toch?

Niet dat wij echt, en sorry daarvoor, groene jongens zijn (onze ecologische voetafdruk door onze vele reizen en verschillende Whatmatters Roadtests is helaas niet zo klein) en wij plastiek mijden maar hier gaat het om een statement kunnen maken. En Felix wil dit laten zien met een premium telefoonhoesje. Je hebt nu immers vaker je telefoon in de hand dan je tasje of je portemonnee. Daarom is Felix begonnen met het ontwikkelen van zijn eigen designs.

Felix Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe accessoires in exotisch leder, speciaal ontwikkeld voor alle modellen iPhone. Felix’ ontwerpen zijn gemaakt van 100% echt en gecertificeerd roggen-, krokodillen-, python- of struisvogelleer in diverse kleuren en de binnenkant is volledig gevoerd van geitenleer in bijpassende kleur. Felix’ team kiest alleen voor duurzaam geproduceerd leder van de beste kwaliteit.

‘We are more than a brand, we are a lifestyle’.

Wanneer u in het bezit bent van een Felix case heeft u toegang tot zijn exclusieve lifestyle service. ‘World of X’ is een complete en toegewijde lifestyle-managementservice die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Wat u ook wilt, niets is onmogelijk. Als lid van X kunt u op elk moment van de dag contact opnemen met uw persoonlijke assistent.

En daar blijft het niet bij. Waar in eerste instantie het gat naar de perfecte iPhone hoes is opgevuld, blijven ze nu verrassen door met nieuwe unieke, handgemaakte items uit te breiden.Wat dacht je van hoog kwalitatieve one size suède caps uit exotisch leer.

De visor en sluiting van de cap is voorzien van 100% leer in verschillende leermogelijkheden. De onderkant van de visor is voorzien van geitenleer in bijpassende kleur. Verder kan de kleurkeuze, zowel voor de cap als van het leer, zelf samengesteld worden. De caps zijn nog niet te koop in de webshop maar zijn wel al te bestellen.Wanneer je nu een pre order plaatst geeft Felix Amsterdam hier momenteel 20% korting op.

Kopen doe je HIER en met de kortingscode whatmatters20 krijg je 20% korting!

 

You May Also Like

Schijt aan toeristische trips?

Ja, wij zijn gek van Antwerpen en nog heel wat andere steden. En hoewel ...

Wij drinken onze koffie uit een geitenhoorn!

Wat zouden we zijn zonder het zwarte goud? Alvast een heel stuk minder wakker ...

Zoek niet verder, de juiste koptelefoon is gevonden

Het is de wens van menig mens. Relaxt in de woonkamer zitten, een pintje ...

Hosting door Fraai