Driftkoning scheurt over de Ring met een Ford F-150 Raptor

Uiteraard niet de Antwerpse Ring…

We hebben het over de Nürburgring, misschien wel ’s werelds meest iconische racecircuits waar je op een blauwe maandag ook als normale sterveling een toertje over kan maken. Dat het daar dikwijls fout gaat en mensen hun eigen wagen compleet naar de verdoemenis rijden is een vaststaand feit maar niet voor driftkoning Vaughn Gittin Jr..

Hij was op weg naar de Ring met een dikke Mustang RTR Spec 5-D maar het natte wegdek liet alles letterlijk en figuurlijk een beetje in het water vallen. Dan maar even de Ford F-150 Raptor bovenhalen moet deze kerel gedacht hebben en hij ging over de ring als een baas…Kijk maar mee…

You May Also Like

Red Bull & Aston Martin presenteren de Valkyrie

Al in juli 2016 kwamen Aston Martin en F1 Team Red Bull op de ...

Whatmatters Roadtest: BMW X3 xDrive 20d 2018

Hiermee is de derde generatie van de BMW X3 een feit. Eentje die de ...

Geef dakloos plankgas met dit speeltje van €4.000.000

Wij presenteren u de Pagani Huayra Roadster BC Waarom een cabrio meer kost dan ...

Hosting door Fraai