Driftkoning scheurt over de Ring met een Ford F-150 Raptor

Uiteraard niet de Antwerpse Ring…

We hebben het over de Nürburgring, misschien wel ’s werelds meest iconische racecircuits waar je op een blauwe maandag ook als normale sterveling een toertje over kan maken. Dat het daar dikwijls fout gaat en mensen hun eigen wagen compleet naar de verdoemenis rijden is een vaststaand feit maar niet voor driftkoning Vaughn Gittin Jr..

Hij was op weg naar de Ring met een dikke Mustang RTR Spec 5-D maar het natte wegdek liet alles letterlijk en figuurlijk een beetje in het water vallen. Dan maar even de Ford F-150 Raptor bovenhalen moet deze kerel gedacht hebben en hij ging over de ring als een baas…Kijk maar mee…

You May Also Like

Is deze Fisker nu al de grootste concurrent voor de Tesla Y?

De markt gaat los met elektrische SUV’s Als er nog twijfel over zou bestaan…vanaf ...

Abarth frist 595 gamma op met fris kleurtje en heerlijke sound!

Zien én horen! Het merk met de Schorpioen introduceert het nieuwe Abarth 595-gamma, dat ...

Deze gelimiteerde jubileumeditie van de Ducati 916 is een beest

Een zwarte weduwe? 500 dames liggen nu te trillen en zitten op het puntje ...

Hosting door Fraai