Driftkoning scheurt over de Ring met een Ford F-150 Raptor

Uiteraard niet de Antwerpse Ring…

We hebben het over de Nürburgring, misschien wel ’s werelds meest iconische racecircuits waar je op een blauwe maandag ook als normale sterveling een toertje over kan maken. Dat het daar dikwijls fout gaat en mensen hun eigen wagen compleet naar de verdoemenis rijden is een vaststaand feit maar niet voor driftkoning Vaughn Gittin Jr..

Hij was op weg naar de Ring met een dikke Mustang RTR Spec 5-D maar het natte wegdek liet alles letterlijk en figuurlijk een beetje in het water vallen. Dan maar even de Ford F-150 Raptor bovenhalen moet deze kerel gedacht hebben en hij ging over de ring als een baas…Kijk maar mee…

You May Also Like

Op twee wielen de toekomst in met de BMW DC Roadster

Bij BMW zetten ze stevig in op de elektrische motorfiets. Met de DC Roadster ...

Bugatti La Voiture Noire kost je €11.000.000…exclusief BTW, uiteraard

Maar je hoeft je teerbeminde spaargeld niet te gebruiken…hij is al verkocht! Jammer voor ...

Vrijgevige Cristiano Ronaldo heeft nieuw speelgoedje…

Een Bugatti Centodieci Als we de Duitsers van ‘Bild’ mogen geloven heeft (misschien wel) ...

Hosting door Fraai