Driftkoning scheurt over de Ring met een Ford F-150 Raptor

Uiteraard niet de Antwerpse Ring…

We hebben het over de Nürburgring, misschien wel ’s werelds meest iconische racecircuits waar je op een blauwe maandag ook als normale sterveling een toertje over kan maken. Dat het daar dikwijls fout gaat en mensen hun eigen wagen compleet naar de verdoemenis rijden is een vaststaand feit maar niet voor driftkoning Vaughn Gittin Jr..

Hij was op weg naar de Ring met een dikke Mustang RTR Spec 5-D maar het natte wegdek liet alles letterlijk en figuurlijk een beetje in het water vallen. Dan maar even de Ford F-150 Raptor bovenhalen moet deze kerel gedacht hebben en hij ging over de ring als een baas…Kijk maar mee…

You May Also Like

Helmen voor Helden

Er was een tijd, toen we nog iets jongere goden waren, dat ondergetekende redacteur ...

Paar uur na release Chevrolet Corvette Stingray komt de topless versie al piepen

Snel, in alle betekenissen van het woord… En dan hebben we het niet alleen ...

Verrassing! Tesla komt met waanzinnigste sportcar ooit!

Grote ogen trokken wij! Niet omdat wij na de X100D opnieuw een model voor een ...

Hosting door Fraai