Dit was het heetste uit Burning Man

Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam…

Nog nooit van Burning Man gehoord? Jammer! Dit festival in Nevada (Black Rock Desert) staat nog altijd op nummer 1 van onze festival bucket list…nét voor Coachella. Het is dan ook met geen enkel ander festival te vergelijken. Hier draait het niet alleen om muziek, maar vooral om het bouwen van een community. Art, culture & love staan centraal met in de hoofdrollen sexy (top)modellen, influencers, ondernemers,…die een week lang het beste van zichzelf geven…en dat mag je best letterlijk nemen…in de Orgie Dome bijvoorbeeld. Op de laatste avond wordt de  Wicker Man (een metershoge pop) als afsluiter ook gewoon in brand gestoken. Benieuwd wie de heetste en knapste modellen ter plaatse waren? Kijk dan snel maar even mee!

You May Also Like

Verslavender dan wit poeder: Daniela Lopez Osorio

Waar wij Colombia mee associëren? Moeten we daar werkelijk op antwoorden? Soit, hoewel ze ...

Whatmatters op cursus bloggen bij knapperd Julie Van den Berg

Whatmatters is in volle opbouw…de grote lijnen zijn uitgetekend, de site loopt goed, de ...

Diepgelovige fotografe Miss België weigert bikini-foto's

Ze is diepgelovig, gelooft in God en de duivel, gaat elke dag naar de ...

Hosting door Fraai