Dit was het heetste uit Burning Man

Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam…

Nog nooit van Burning Man gehoord? Jammer! Dit festival in Nevada (Black Rock Desert) staat nog altijd op nummer 1 van onze festival bucket list…nét voor Coachella. Het is dan ook met geen enkel ander festival te vergelijken. Hier draait het niet alleen om muziek, maar vooral om het bouwen van een community. Art, culture & love staan centraal met in de hoofdrollen sexy (top)modellen, influencers, ondernemers,…die een week lang het beste van zichzelf geven…en dat mag je best letterlijk nemen…in de Orgie Dome bijvoorbeeld. Op de laatste avond wordt de  Wicker Man (een metershoge pop) als afsluiter ook gewoon in brand gestoken. Benieuwd wie de heetste en knapste modellen ter plaatse waren? Kijk dan snel maar even mee!

You May Also Like

Een niet te missen wijnfestival: Fête des Vignerons

Lust je wel een glaasje wijn, heb je wat roebels te spenderen en kun ...

Hottie Joke Van de Velde heeft geen last van barkoude weer!

Vandaag is het meestal zonnig, maar wordt het iets frisser dan de voorbije dagen. ...

Hosting door Fraai