Dit was het heetste uit Burning Man

Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam…

Nog nooit van Burning Man gehoord? Jammer! Dit festival in Nevada (Black Rock Desert) staat nog altijd op nummer 1 van onze festival bucket list…nét voor Coachella. Het is dan ook met geen enkel ander festival te vergelijken. Hier draait het niet alleen om muziek, maar vooral om het bouwen van een community. Art, culture & love staan centraal met in de hoofdrollen sexy (top)modellen, influencers, ondernemers,…die een week lang het beste van zichzelf geven…en dat mag je best letterlijk nemen…in de Orgie Dome bijvoorbeeld. Op de laatste avond wordt de  Wicker Man (een metershoge pop) als afsluiter ook gewoon in brand gestoken. Benieuwd wie de heetste en knapste modellen ter plaatse waren? Kijk dan snel maar even mee!

You May Also Like

Anke Lauwers wil wel heel graag Miss Fashion 2018 worden!

“Leef en laat leven”, dat is zowat het credo op de Whatmatters redactie, dit ...

Zenya Torfs is een knap snelheidsduiveltje

Knappe deernes, fitness en auto’s…met deze combinatie weten we alvast 85% van de mannen ...

Hoe zou het met de mooiste gezochte ‘boerin’ van Vlaanderen zijn?

Kennen jullie Romina Paret nog? Mannen, we kunnen terug het ‘kaske van den tv’ ...

Hosting door Fraai