Dit tropische eiland geeft je vleugels en jij kan er naartoe!

Al zal het je wel een rib uit het lijf kosten…

Of zeg maar verschillende ribben. We hebben het over Laucala Island, een tropisch eiland dat zich net voor de kust van Fiji positioneert en eigendom is van Red Bull magnaat Dietrich Mateschitz, een miljardair die 49% van de Red Bull aandelen in portefeuille heeft. Hij kocht een dikke vijftien jaar geleden dit stukje paradijs van Malcom Forbes, de ondertussen overleden grote man achter Forbes Magazine voor ‘slechts’ 7 miljoen pond.

Het 1.400 hectare grote eiland, wat tevens een luxe resort is, heeft 400 man personeel dat ervoor moet zorgen dat er tot 80 gasten zich als God in Fiji wagen. Een overnachting in een ‘one-bedroom villa’ kost je (minstens drie nachten te boeken) $4.800 per nacht (minstens zeven nachten te boeken tijdens Kerst). Wil je twee kamers extra, betaal je $8.800 per nacht. Heb je zin om heel het eiland effe af te huren (exclusief de megavilla van Dietrich zelve) kost het je $170.000 en ben je verplicht minstens 5 nachten te boeken. Oh ja, bij deze prijzen zit de lokale taks van 25% er nog niet in, we hebben je gewaarschuwd.

Dus, heb je het gehad met het gure weer in de Lage Landen of wil je eens overwinteren als een baas en gaan zwemmen, duiken, eten, niksen of golfen op de meest exclusieve 18 hole-baan? Dan weet je waar je moet zijn.

We raden je aan vanavond wel een Euromillion-ticketje te kopen.

Bron: gewoonvoorhem

 

You May Also Like

Whatmatters On Tour: Slip- & Driftcursus bij BMW

Veiligheid boven alles… Wij denken wel overweg te kunnen met onze rechtervoet. Maar is ...

Join the Force en laat je scheren door de Star Wars-Shavers van Philips!

Star Wars…we moeten eerlijk bekennen…echte fans zijn we niet. Maar voor je ons levend ...

Hosting door Fraai