Deze Adidas München Oktoberfest sneakers kunnen tegen een bierdouche

Bier en tieten

Als je aan Oktoberfest denkt, zijn het spontaan ook deze twee woorden die in ons brein opkomen. En als je dan in Lederhosen bier gaat heisen, kan je dat best doen in stijl. Zo kwam Adidas op het idee om hippe sneakers in het thema te lanceren.

Het bovenwerk bestaat uit volnerfleer met een leren voering en borduursels. Aangezien het bovenwerk waterafstotend is, hou je jouw voeten netjes proper en droog bij de vele bierdouches. De sneakers zijn te koop vanaf zaterdag 14 september, middernacht en kopen doe je HIER. GESUNDHEIT!

You May Also Like

Hittegolf-tip! Een zomers bierijsje!

Het beste uit twee werelden… De zomer is tot op heden nog nooit zo ...

Masdar City : de desolate spookstad van Abu Dhabi

Wil je eens helemaal eenzaam wezen op een ecologisch verantwoorde manier, midden in een ...

De Belgische accessoires van Black & Gold

Dat er in België een hoop leuke labels voor mannen zijn dat is een ...

Hosting door Fraai