Deze Adidas München Oktoberfest sneakers kunnen tegen een bierdouche

Bier en tieten

Als je aan Oktoberfest denkt, zijn het spontaan ook deze twee woorden die in ons brein opkomen. En als je dan in Lederhosen bier gaat heisen, kan je dat best doen in stijl. Zo kwam Adidas op het idee om hippe sneakers in het thema te lanceren.

Het bovenwerk bestaat uit volnerfleer met een leren voering en borduursels. Aangezien het bovenwerk waterafstotend is, hou je jouw voeten netjes proper en droog bij de vele bierdouches. De sneakers zijn te koop vanaf zaterdag 14 september, middernacht en kopen doe je HIER. GESUNDHEIT!

You May Also Like

4 brillenmerken om mee gezien te worden

Zijn je ogen net als die van mij naar de kl¨¨? Niet getreurd, met ...

Hier is hij dan! De eerste trailer van FIFA 18 mét Cristiano Ronaldo

Electronics Arts of beter gekend als EA heeft zojuist bekend gemaakt dat de nieuwe FIFA op 29 ...

Jackie, je favoriete vriendin

Als je naar buiten kijkt zou je het niet geloven maar de zomer komt ...

Hosting door Fraai