De waanzinnige Human Over Ear Headphones

Op zoek naar nieuwe oortjes of een hoofdtelefoon? Dan vallen de Human Over Ear Headphones vast en zeker te overwegen. Ze hebben een wel zeer bijzonder design, zonder aan geluidskwaliteit in te boeten. 

Als je op zoek bent naar een origineel exemplaar, dan zit je met dit setje zeker goed. De hoofdtelefoon zit als  gegoten, is volledig draadloos en gaat 9 uur mee voor je terug moet opladen. Bovendien kun je je exemplaar ook gebruiken als speaker. De hoofdtelefoon laat zich uiterst intuïtief bedienen en ook met je stem kun je opdrachten geven. 

Wat deze hoofdtelefoon werkelijk uitzonderlijk maakt is dat er ook vertaalsoftware in zit, waardoor je in maar liefst 11 talen kunt vertalen. Momenteel kun je deze hoofdtelefoon bestellen voor amper 259 dollar, wat geen geld is voor het unieke design en de geluidskwaliteit.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen ...

De TAG HEUER CONNECTED MODULAR 45

Er zijn natuurlijk al heel wat smartwatches op de markt en we moeten toegeven ...

We krijgen niet genoeg van de jerrycan bars

Nu hebben we in het verleden wel meer jerrycans de revue zien passeren en ...

Hosting door Fraai