De waanzinnige Human Over Ear Headphones

Op zoek naar nieuwe oortjes of een hoofdtelefoon? Dan vallen de Human Over Ear Headphones vast en zeker te overwegen. Ze hebben een wel zeer bijzonder design, zonder aan geluidskwaliteit in te boeten. 

Als je op zoek bent naar een origineel exemplaar, dan zit je met dit setje zeker goed. De hoofdtelefoon zit als  gegoten, is volledig draadloos en gaat 9 uur mee voor je terug moet opladen. Bovendien kun je je exemplaar ook gebruiken als speaker. De hoofdtelefoon laat zich uiterst intuïtief bedienen en ook met je stem kun je opdrachten geven. 

Wat deze hoofdtelefoon werkelijk uitzonderlijk maakt is dat er ook vertaalsoftware in zit, waardoor je in maar liefst 11 talen kunt vertalen. Momenteel kun je deze hoofdtelefoon bestellen voor amper 259 dollar, wat geen geld is voor het unieke design en de geluidskwaliteit.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De safe die je in je man cave moet hebben!

Krijgen jouw dure horloges en spulletjes ook weleens pootjes? Met de MAN SAFE van ...

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...

Lumigon T3: de perfecte smartphone

Uiteraard zijn er de klassieke smartphone merken, maar je wil net als de Whatmatters ...

Hosting door Fraai