De waanzinnige Human Over Ear Headphones

Op zoek naar nieuwe oortjes of een hoofdtelefoon? Dan vallen de Human Over Ear Headphones vast en zeker te overwegen. Ze hebben een wel zeer bijzonder design, zonder aan geluidskwaliteit in te boeten. 

Als je op zoek bent naar een origineel exemplaar, dan zit je met dit setje zeker goed. De hoofdtelefoon zit als  gegoten, is volledig draadloos en gaat 9 uur mee voor je terug moet opladen. Bovendien kun je je exemplaar ook gebruiken als speaker. De hoofdtelefoon laat zich uiterst intuïtief bedienen en ook met je stem kun je opdrachten geven. 

Wat deze hoofdtelefoon werkelijk uitzonderlijk maakt is dat er ook vertaalsoftware in zit, waardoor je in maar liefst 11 talen kunt vertalen. Momenteel kun je deze hoofdtelefoon bestellen voor amper 259 dollar, wat geen geld is voor het unieke design en de geluidskwaliteit.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Kijk het leven door de N°69 bril van Dennis Black Magic Eyewear

We brachten onlangs de revival van Dennis Black Magic. Hij vertelde ons toen zijn ...

Seksen voor luiaards: Lazy Lovers

Zit de sleur wat in je relatie? Heb je niet meer de drive van ...

Met de elektrische fiets de stad door

Meer en meer neem ik de fiets, de enige optie als je in Antwerpen ...

Hosting door Fraai