Cynthia doet ons meteen een enkeltje La Douce France boeken

Vive La France…

Ibiza of de Côte d’Azur…het is elk jaar opnieuw een gevecht naar waar we op vakantie trekken. Nu we dit jaar in Ibiza zitten en toch een beetje terugdenken aan het zonnige zuiden van Frankrijk moesten we gelijk denken aan één van de knapste Franse modellen die er op deze aardkloot ronddartelen.

Bij deze, Cynthia, bij ons gekend als één van de vele modellen die het ‘zonnemelk’ Balibody promoot, oftewel dé zonnebrandcrème onder alle Instagram-modellen. Met een, uiteraard, gebruind lichaam om U tegen te zeggen zouden we er alles voor doen om ze zelf eens volledig in te smeren! Want laat duidelijk zijn, smeren moet!

 

You May Also Like

Zo scoor je een date met een wereldster!

Vergeet Tinder…een date met een wereldster versier je tegenwoordig met Twitter! Nadat misschien wel ...

Vallen en weer opstaan met Kim Dumazy!

Karakter dat heb je of dat heb je niet zeggen ze. Daar moet je ...

Dit waren de heetste Safari Nomads op WECANDANCE 2019

Met 37.000 waren we… Helaas kunnen we geen 37.000 foto’s uploaden want dan zouden ...

Hosting door Fraai