Cynthia doet ons meteen een enkeltje La Douce France boeken

Vive La France…

Ibiza of de Côte d’Azur…het is elk jaar opnieuw een gevecht naar waar we op vakantie trekken. Nu we dit jaar in Ibiza zitten en toch een beetje terugdenken aan het zonnige zuiden van Frankrijk moesten we gelijk denken aan één van de knapste Franse modellen die er op deze aardkloot ronddartelen.

Bij deze, Cynthia, bij ons gekend als één van de vele modellen die het ‘zonnemelk’ Balibody promoot, oftewel dé zonnebrandcrème onder alle Instagram-modellen. Met een, uiteraard, gebruind lichaam om U tegen te zeggen zouden we er alles voor doen om ze zelf eens volledig in te smeren! Want laat duidelijk zijn, smeren moet!

 

You May Also Like

Lotta Lotoczuk, een knappe spraakwaterval!

Lotoczuk…toen ik de naam las van de knappe meid die we vandaag aan de ...

GIRL NEXT DOOR: JONI BEYERS

Whatmatters zou Whatmatters niet zijn als wij ook eens geen toffe, interessante en schone ...

Knappe Hongaarse Barbara Palvin showt wel heel bijzondere bikini

Gelukkig heeft ze een hand over om één en ander te bedekken… De Hongaarse ...

Hosting door Fraai