Cynthia doet ons meteen een enkeltje La Douce France boeken

Vive La France…

Ibiza of de Côte d’Azur…het is elk jaar opnieuw een gevecht naar waar we op vakantie trekken. Nu we dit jaar in Ibiza zitten en toch een beetje terugdenken aan het zonnige zuiden van Frankrijk moesten we gelijk denken aan één van de knapste Franse modellen die er op deze aardkloot ronddartelen.

Bij deze, Cynthia, bij ons gekend als één van de vele modellen die het ‘zonnemelk’ Balibody promoot, oftewel dé zonnebrandcrème onder alle Instagram-modellen. Met een, uiteraard, gebruind lichaam om U tegen te zeggen zouden we er alles voor doen om ze zelf eens volledig in te smeren! Want laat duidelijk zijn, smeren moet!

 

You May Also Like

Belgisch model Michelle heeft een wel heel interessante verslaving

‘My AlterEgo has a lingerie addiction’ Of wij verslaafd zijn? Goh, we drinken al ...

Dag Instagram, dag Facebook…Marisa Papen gaat voor Patreon!

Wie heeft er al gehoord van Patreon? In Amerika is het een bekend platform. ...

Een razendknappe babe die overweg kan met (voet)ballen? Maithé Rivera!

Heel veel WAG’s hebben we niet in ons kleine landje. Dus als we er ...

Hosting door Fraai