Bar Makadam: bierproeven in Mechelen

Het schooljaar aftrappen? Nee, die fase zijn wij allang voorbij. Op de schoolbanken zal je ons nog zelden vinden, maar in Bar Makadam des te meer. Kwestie van prioriteiten stellen in het leven. 

Dit prachtige plekje vind je in hartje Mechelen, waar het sowieso fijn toeven is. Maar liefst 80 (speciaal)bieren staan er op je te wachten. Zet je smaakpapillen aan het werk en ontdek enkele bekende en minder bekende biertjes uit zorgvuldig geselecteerde (micro)brouwerijen. Je zit hier pal op de Grote Markt van Mechelen, dus veel centraler vind je niet. 

Hier zijn duidelijk bevlogen horecadiertjes aan het werk en de sfeer in deze zaak zit dan ook goed. Nestel je in de comfy zetels of aan tafel en geniet van het prachtige gebouw met hoge plafonds en meerdere verdiepingen. Ook jij vindt hier ongetwijfeld het perfecte plekje om heel wat uren te spenderen. Omkomen van de honger en dorst ga je alvast niet doen. 

Regelmatig gaan er ook events door die de moeite waard zijn en de laatste zonnestralen pik je mee op het terras. Wedden dat het niet bij één bezoekje blijft?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters on tour: Opening L'épicerie du Cirque Under The Palm Trees

En neem de ‘Under The Palm Trees’ maar heel letterlijk! Binnen een tijdspanne van ...

Deze vakantievilla in Portugal met vintage Land Rover kan jij huren

Je hoeft in ieder geval geen auto meer te huren… Een volledig uitgeruste vakantievilla ...

Hosting door Fraai