Atlas Singapore: meer dan 1.000 gins in een verbluffende setting

Ben jij nog steed wild van gin? Dan hebben we een bar voor jou gevonden waar je maar liefst 1.000 verschillende gins kunt bestellen. Klinkt als jouw walhalla, nee? 

Noteer: Atlas. Ok, je moet er voor naar Singapore, maar je moet er natuurlijk iets voor over hebben. Deze bar vormt de cocktail hemel in Azië, naast de meer bekende The Long Bar in het Raffles Hotel. Waarom probeer je ze niet alle twee uit als je er toch bent? 

Atlas situeert zich in het ‘Batman gebouw’ in Singapore en is goed voor maar liefst 690 m2 bar. Daar kun je natuurlijk een stevige stock gin in kwijt. Het cocktailmenu bevat meer dan 60 pagina’s, en bevat uiteraard veel meer dan enkel gins. Probeer zeker de Ki No Bi Kyoto Dry Gin eens. De Japanners maken voor deze drank gebruik van blad van de sanshopeper, kinome scheuten en de schil van de citrusvrucht yuzu. 

Je vindt er geen enkele gin onder de 40° alcohol, want ze geloven in het feit: hoe sterker de gin, hoe beter. De smaken en geuren zouden zo veel beter tot hun recht komen. De beste flessen vind je trouwens in een toren midden in de zaak, die drie verdiepingen hoog is. 

 

Waarop wacht je? Je moest al in Singapore staan!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Next level ondergoed van Björn Borg

Er was een tijd, dat niemand zijn broek naar beneden kon stropen, of je ...

Vliegen we binnenkort met een elektrische Rolls?

Ja, als het van Rolls Royce afhangt… Het leven van vervoersmiddelen op fossiele brandstoffen ...

Bose gaat voor gepimpte zonnebrillen

Wie Bose zegt denkt natuurlijk onmiddellijk, maar de rekels hebben tegenwoordig ook zonnebrillen. Uiteraard ...

Hosting door Fraai