Amber Heard, de jongedame die wel topless op Instagram mag

Werken met twee maten en gewichten…

Eerlijk? We kunnen al niet meer tellen hoeveel keer we voor een periode van 3 tot 30 dagen geblokt zijn geweest op Facebook of Instagram. Dat wij wel eens de grenzen aftasten met onze babes is een feit maar meestal worden we ook genadeloos afgestraft. Tenzij je Amber Heard heet, oftwel de 33-jarige Amerikaanse actrice die vooral bekend staat om haar bevlogen liefdesleven met onder andere Johnny Depp en Elon Musk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard) op

Terwijl dames die de #freethenipple beweging steunen en massaal verwijderd worden op Instagram terwijl ze topless poseren, lukt het die laatste zonder problemen Zo postte ze een topless foto uit een shoot met The Interview Magazine, in samenwerking met modelabel Saint Laurent. Dat het modemerk met bijna 7 miljoen volgers en heel wat lopende betaalde campagnes heeft op Facebook zal er mogelijks wel voor iets tussen zitten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard) op

Instagram zelf zegt dat de topless foto niet in strijd is met de richtlijnen van de Instagram-community’ De officiële verklaring van Instagram luidt als volgt: “De tepel van Amber Heard overtreedt de regels niet, omdat hij niet volledig zichtbaar is”.

Wij voelen een testje opkomen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard) op


 

 

You May Also Like

Emily Ratajkowski is op vakantie en dat hebben we geweten!

Camera in aanslag en delen maar… Waar we een paar maanden geleden nog dachten ...

Jarige Svenja Eggerickx wil het kroontje van Miss European!

Onze mailbox zit vol en het overzicht behouden begint redelijk moeilijk te worden. Het ...

Wij werden geïnspireerd door knapperd Jill Cnudde

Feel good het weekend in? Wél, als er één iemand is die ons instant ...

Hosting door Fraai