5 dingen die je nog snel in je tuin moet doen

Nee, geen angst, we gaan je geen gras laten maaien. Maar voor het goede weer vertrokken is, hebben we nog wel wat ideetjes voor je. Je hebt die tuin, dus waarom zou je er niet optimaal gebruik van maken. 

 

  1. Organiseer een BBQ 

 

Eerlijk, wat gaat er boven een fijne BBQ? Nodig een stel vrienden uit, haal een hoop vlees in huis, misschien ook wat voor de vegetariërs en schransen maar. Wie weet kan er zelfs een muziekje en een dansje bij. Vuurkorven en dekentjes haal je erbij tegen de kille avond, maar wij zeggen: voldoende alcohol drinken, dan gaat de kilte simpelweg aan je voorbij! 

  1. Geef een spetterend kinderfeest

 

Kids? Bestel een springkasteel, haal waterballonnen in huis, wat lekkers en laat de koters je tuin afbreken gedurende een paar uur. Bel de legservice voor kunstgras maar al, want veel gras gaat er waarschijnlijk niet overblijven. Als de kids weg zijn, de kalmte terug is en je eigen pagadders stralen, dan weet je waarom je het gedaan hebt. 

  1. Poolparty

 

Heb je een geweldig zwembad? Top! Maar ook rond een klein plastic zwembadje kan het heerlijk zitten zijn. Meer nog, vaak heb je hier nog meer sfeer. 

  1. Petanque

 

Mag het wat sportiever zonder dat je je nat in het zweet werkt? Leg misschien een petanque baan aan. Met de handjes op de rug op je beurt wachten, al dan niet met een pastis erbij en je waant je in Zuid-Frankrijk. Laat de competitiviteit achterwege en geniet van het gezelschap en de sfeer. Waarom zou je je druk maken, het zijn maar ballen. 

 

  1. Avondje bioscoop

 

Haal een groot scherm, popcorn erbij en genieten maar. Netflix of een goede film, jij kiest. Je eigen bioscoop in de tuin geeft ech wel een geweldig gevoel, dat geven we je op een briefje. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Xapron: leder voor de keukenprins

De keuken? Vrijwel onbekend termijn voor de Whatmatters redactie. Maar stel dat we ons ...

Met Nespresso gaan we een bloedhete zomer in

Uiteraard kan je met Senseo al een eind komen, maar als je ons thuis ...

2 bloedmooie Nederlandse hockeybabes zijn gestopt!

Een wedstrijdje hockey bekijken slaan we bij Whatmatters zelden af. Als we mogen kiezen ...

Hosting door Fraai