Zet in op duurzaamheid en essentials met Teym

Een uitpuilende kleerkast en het gevoel dat je veel te veel hebt? Dat zal je als je zweert bij het Nederlandse Teym niet overkomen. Deze rekels ontwerpen maar één uniek stuk per jaar, los van de seizoenen. 

Slechts één stuk per jaar

Verspilling tegen gaan, inzetten op kwaliteit en bijdrage aan een duurzame mode-industrie, daar draait het bij Teym om. Ze zetten dan ook in op één onberispelijke collectie, los van externe invloeden en de waan van de dag. Doordachte producten die in hun Amsterdamse atelier ontworpen zijn en op een verantwoorde manier geproduceerd. Alles wordt sinds de start in 2015 in Europa gemaakt en ondertussen zijn ze aan hun 6de item toe. In hun collectie ontdek je een parka, een sweater, een sweatsuit, een rugzak en sinds dit jaar ook een t-shirt. Heb je meer nodig? Een broek misschien … 

De prijszetting van Teym staat op hun website en ze werken volledig transparant, zonder retail. Hierdoor kunnen ze de prijzen scherp houden, zonder dure marketing. Maxime Cartens is het brein achter het label en werkt er dag en nacht aan. Bekijk de basics en geef haar een duwtje in de rug! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deense draagbaarheid

We geven het toe, we hebben nog lang gewacht bij Whatmatters om één van ...

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

Hosting door Fraai