Wordt knappe Janne nieuwe Miss Fashion?

Zou er in het kort een verkiezing Miss Fashion zijn? Als we onze mailbox even doorlopen, hebben we het idee van wel. Spijtig genoeg voor de kandidaten kunnen we niet iedereen aan een extra promotierondje helpen en dus kiezen wij diegene eruit waarvan we denken dat ze kans maken om Olivia Talaronek op te volgen. Vandaag zetten we, en geheel terecht, Janne Croenen in de spotlights. Wie ze juist is? Dat laten we haar snel zelf vertellen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Janne (@jannecroenen) op

Dag Janne, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Lief, sociaal, vrolijk, betrouwbaar en empathisch.

Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Ik ben bijna klaar met mijn Bachelor Marketing. Momenteel heb ik nog 1 herexamen dat ik deze week moet afleggen (spannend). Ondertussen ben ik hier en daar aan het werken als hostesse en mij natuurlijk volop aan het voorbereiden voor de finaleshow van Miss Fashion.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Janne (@jannecroenen) op

Succes in ieder geval! Miss Fashion, het woord is eruit. Hoe belangrijk is dit voor je? Hoe ben je op het idee gekomen?
De organisatie had mij een berichtje gestuurd op Instagram met de vraag of ik graag naar de casting wou komen. Op dat moment was ik nog bezig met mijn stage Marketing in Nederland, maar ik wist dat de periode na mijn stage terug rustiger ging worden dus wou deze kans zeker niet laten liggen. Tijdens de verkiezing heb ik reeds een sterke persoonlijke groei opgemerkt omdat je echt uit je comfortzone komt en leert om meer stil te staan bij jezelf en je doelen in het leven. Daarom kan ik echt wel zeggen dat deze verkiezing belangrijk is voor mij. Je steekt er veel energie in en je leert enorm veel leuke dingen bij.

Wat wil je er uiteindelijk mee bereiken?
Met mijn deelname aan Miss Fashion zou ik graag willen groeien in de modewereld. Het lijkt me leuk om meer shoots te mogen doen of shows te lopen voor modezaken. Als Miss ben je ook een rolmodel voor jonge meisjes/vrouwen, daarom zou ik het fijn vinden om iets te kunnen doen voor organisaties die instaan voor vrouwenrechten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Janne (@jannecroenen) op

Mooi en nobel! Waar zou je dan binnen 5 jaar willen staan?
Tegen dan zou ik graag een appartementje huren/hebben in Antwerpen en aan het werk willen zijn als marketeer in de “fashion & beauty” industrie. Het zou leuk zijn om tegen dan ook nog modellenwerk te kunnen doen.

Een realistisch doel wat jij zonder twijfel gaat bereiken! Wij zijn bijna in vakantiemodus vandaar onze gedachten wat afdwalen, maar over vakantie gesproken, welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Spanje, Italië en Griekenland. Dit zijn landen waar ik de mooiste vakantieherinneringen aan heb.

Wat was je laatste buitenlandse trip?
Een girlstrip naar Londen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Janne (@jannecroenen) op

Na de girls over naar de ‘boys’…hoe staat het in de liefde? Is daar nog tijd en ruimte over?
Ik ben single en momenteel ook niet aan het daten, misschien dat daar na de finale eventueel wel tijd voor zal zijn.

Mannen, gelieve zich netjes in twee rijen te zetten! Maar voor ze zich hier zetten, hoe ben je te verleiden?
Wanneer je oprecht & respectvol bent en op dezelfde golflengte zit qua humor.

Humor! Belangrijk! Uit zich dat ook in grappige openingszinnen?
Euh, ni echt, dit moet zowat de slechtste ooit geweest zijn: “Als je een glazenbol had welke naam zou je mij dan geven” dan kom je zo af met een random naam zoals Erik (lacht) en dacht ik dat er iets grappigs ging komen, maar was het gewoon een manier om zijn naam te verkondigen en een gesprek te starten. Was ik dus niet van onder de indruk.

Een goede kan ik mij niet echt herinneren, maar mannen die een oprecht complimentje geven vind ik altijd wel fijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Janne (@jannecroenen) op

We kunnen wel uren doorgaan met strooien van complimenten maar dat gaat ons en jou veel tijd kosten. Maar voor we afsluiten, wat wil je zeker nog kwijt?
“Infuse your life with action. Don’t wait for it to happen. Make it happen”

Bam een quote! Mooi! En voor we echt weg zijn, nog een paar vluggertjes?
Gooi ze er maar in! 

Het duurste item in mijn kleerkast is…Michael Kors handtas
Mijn favoriete designermerk is…Yves Saint Laurent
Mijn favoriete reisbestemming is…de Malediven
Mijn favoriete stad is…Parijs
Bikini of lingerie? Lingerie
Mooi dom of lelijk slim? Mooi dom 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Janne (@jannecroenen) op

Geld is voor mij…toch wel belangrijk, leuk om fijne dingen te gaan doen samen met je familie/vriendinnen = toffe herinneringen
My ultimate crush is…Dave Franco, for sure
Ik word helemaal wild van…mannen die ontbijt op bed maken
Ik voel me het meest sexy als ik…voor een “full glam” ga: make-up, kleedje en high heels
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…groene thee klaarzetten
Als ik de lotto win dan….neem ik mijn ouders, zussen en broer mee naar een tropische bestemming en koop ik een huis met een zwembad (altijd al mijn eigen poolparty’s willen kunnen houden).
Wat niemand over mij weet is…de meeste mensen bijten op hun nagels wanneer ze stress hebben. Als ik echt stress heb begin ik onbewust zachtjes op men kleren te bijten. Vreemde gewoonte, maar het gebeurt gewoon. 

Vandaar die gaten in je T-shirt? Nee serieus, bedankt voor je tijd, heel veel succes met je examen en met je deelname bij Miss Fashion. Wij hopen alvast dat je de lotto wint en wij op een tropisch eiland een poolparty mogen meemaken! Wij blijven ondertussen alles netjes volgen via Instagram! En zij die knappe Janne willen steunen,, doen dit best door een sms’je te sturen naar 6045 met als boodschap MF (spatie) 06. Gewoon doen! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Janne (@jannecroenen) op

 Cover: Instagram

You May Also Like

Ex-Miss België Annelies Törös schittert in Miami Beach

We belden even naar Frank Deboosere om eens te polsen wat weer we komend ...

Malibu (90290) in vuur en vlam door Marisa Papen

En zo blijft het heet in Malibu… Even terug naar november 2018. In Californië ...

Valerie De Booser gooit zich vol overgave terug in de schijnwerpers

Een heus verschil met drie jaar geleden… Sinds ons laatste onderonsje, zo’n drie jaar ...

Hosting door Fraai