Wij hebben geen probleem dat Rusland dit bommetje dropt

Alles voor de wereldvrede…

Mocht het Russische leger zo’n bommetjes droppen, de wereld zou er een pak mooier uitzien. We hebben het over een 24-jarige bloedgeile juffrouw uit Sint-Petersburg met meer dan 5 miljoen volgers op Instagram, of zowat het equivalent van heel Vlaanderen. En we hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen waarom Viki zoveel succes oogst.

Naast die 5 miljoen volgers zouden ook al bekende koppen gevallen zijn voor deze Russische schoonheid. Onder andere ex-wereldkampioen F1, Fernando Alonso, zou zijn kleine zelve al eens dicht tegen deze grote knapperd genesteld hebben.

Kunnen we de man ongelijk geven? In zijn plaats nestelen we ons er evengoed naast… en hopelijk iets langer dan hem!

You May Also Like

Erg knappe Esthera Sarita empowered in expositie van kunstfotograaf Saleh!

Meer dan een dikke WTF? Uiteraard kennen we Esthera als zangeres van het wereldberoemde ...

Vrijgezellig dansen met Brabantse knapperd Bregje Carolisabeth

Soms heb je zo een gevoel dat je iets moet doen. Een lotsbestemming. Wij ...

Hosting door Fraai