Whatmatters Weekend Tip: WECANDANCE ‘Safari Nomads’ (Zeebrugge)

Wie gaat er mee op safari? Wees er nog snel bij want alle tickets zijn bijna de deur uit!

Sorry boys & girls van Tomorrowland…als er één festival is dat we nooit willen missen, dan is het WECANDANCE wel. Waar we ons vorig jaar nog uitdoste als een ‘Acid Cowboy’ gaan we dit jaar als ‘Safari Nomads’.

Het festival, zowat de hotspot voor alle influencers, vindt dit jaar voor de zevende keer plaats en zal de geschiedenisboeken ingaan als een recordeditie. Het strand van Zeebrugge verwacht dit weekend zo’n 35.000 feestvierders en zal ze goed als zeker uitverkocht zijn. Mocht je nu pas overtuigd zijn, twijfel dan niet en koop HIER de laatste beschikbare tickets.

Het festival opent op vrijdag 9 augustus om 17u en er zullen dan op twee van de zes podia optredens gegeven worden. Zoals gewend zijn zaterdag en zondag twee volwaardige festivaldagen. Nieuwigheid dit jaar is een zesde podium waar live muziek zal gespeeld worden. Op de andere podia hoor je de gekende beats van dance tot techno naar hip hop en disco.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WECANDANCE (@wecandancefest) op

Ook anders als bij andere festivals is dat je er geen fastfood vindt. Naast dansbare muziek én een uitgelaten sfeer kan je er terecht voor de geraffineerde cocktails en verrukkelijke hapjes van het Aircafé in Cadzand, van wie anders dan de Zeelandse sterrenchef, Sergio Herman.

Wie nog outfit-inspiratie zoekt als stijlvolle safariganger kan terecht op het inspiratiebord op Pinterest van WECANDANCE. Wij gaan alvast voor een kaki outfit. Hoewel, een dierenprintje valt ook nog binnen de mogelijkheden.

Soit, wij zijn er alvast bij! Tot ergens dit weekend, nomad!

Credits: Facebook WECANDANCE

 

 

 

You May Also Like

Conor McGregor krijgt (waarschijnlijk) revanche tegen Floyd Mayweather!

Qua aandacht, publiciteit en geld was het gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor ...

Voel je Lara Croft en ontsnap uit de 'Tomb Raider' Escape Room

Het wordt een hype…escape rooms die je meenemen in het verhaal van een echte ...

Hosting door Fraai