Whatmatters Real Estate: Aston Martin Residences in Miami

Het Britse automerk gaat nu ook in Real Estate

Een luxeappartement ontworpen door een luxueus automerk? Het kan vanaf 2022 in Miami waar Aston Martin de luxe wolkenkrabber met maar liefst 66 verdiepingen, ‘Aston Martin Residences’ optrekt. Plaats van het gebeuren, 300 Biscayne Boulevard Way.

Wie Aston Martin zegt, weet dat naast rijden in een Aston Martin, ook wonen niet goedkoop zal zijn.  De appartementen, tussen 65 en 1.765 vierkante meter, zullen tussen 750.000 dollar en, hou je vast, méér dan 50 miljoen dollar kosten. Dat houdt voorlopig niemand tegen om te kopen want ondertussen is nog voor de eerste deftige steen is gelegd (enkel de fundering staat er) en je er pas over een jaar of drie kan wonen, toch al 50% van de appartementen de deur uit.

You May Also Like

Philipp Plein gaat in zee met Playboy!

Luxury streetwear vs Provocative imagery… Of we fan zijn van Philipp Plein? Van de ...

Show me He(a)ven

Op zoek naar een sportief urban label waar nog niet iedereen mee rondloopt? Dan ...

Hosting door Fraai