Wat stoorde u op de Gentse Feesten? (Video)

Kurkdroog zocht het voor u uit!

Wie de mannen van Kurkdroog een beetje kent, weet dat deze vrolijke rekels geregeld de straat op gaan om toevallige passanten soms letterlijk de kleren van het lijf te jagen en hun scherpe, sarcastische humor niet onder stoelen of banken steken. Met eenvoudige kennis die je in het tweede leerjaar al zou moeten kennen tot maatschappelijke thema’s als ‘Is België racistisch?’ halen ze het beste in mensen boven.

Vragen als ‘In welk continent leven de middeleeuwen’ of ‘Is Zuhal Demir een rode of zwarte mier?’ zijn dan ook geen uitzondering. Onlangs zaten de twee vrolijke kerels op de Gentse Feesten en vroegen zich af wat de mensen stoort.

Leun maar even achterover en geniet…

You May Also Like

Dit waren de heerlijkste babes op Tomorrowland Weekend II

Een kleine bloemlezing! Afgelopen weekend vond in De Schorre in Boom het tweede van ...

Get Ready for Snowbombing 2K18!

Neen, uiteraard hebben we het hier niet over onze Vlaamse en bekendste boysband uit ...

CAFEÍNA X DISCO DASCO in het Sportpaleis

Als wij dachten dat het summum in het verhaal Cafeína de jaarlijkse Beachparty is op ...

Hosting door Fraai