Wat stoorde u op de Gentse Feesten? (Video)

Kurkdroog zocht het voor u uit!

Wie de mannen van Kurkdroog een beetje kent, weet dat deze vrolijke rekels geregeld de straat op gaan om toevallige passanten soms letterlijk de kleren van het lijf te jagen en hun scherpe, sarcastische humor niet onder stoelen of banken steken. Met eenvoudige kennis die je in het tweede leerjaar al zou moeten kennen tot maatschappelijke thema’s als ‘Is België racistisch?’ halen ze het beste in mensen boven.

Vragen als ‘In welk continent leven de middeleeuwen’ of ‘Is Zuhal Demir een rode of zwarte mier?’ zijn dan ook geen uitzondering. Onlangs zaten de twee vrolijke kerels op de Gentse Feesten en vroegen zich af wat de mensen stoort.

Leun maar even achterover en geniet…

You May Also Like

Teaser Foutste Festival Ever! This was Whatmatters @Kamping Kitsch Club XXL!

15.000 gekke feestvierders grasduinden afgelopen dagen door hun kleerkast op zoek naar de foutste outfit, ...

The Villa Antwerp verovert nu ook Leuven

De studentenstad heeft er een nieuwe trekpleister bij! De bekendste club in Antwerpen, The ...

Vrijdag 21 oktober: Dag van de Belgische mode

Onze vingers? Die houden we aan de pols van het kloppende modehart, gewoon omdat ...

Hosting door Fraai