Wat stoorde u op de Gentse Feesten? (Video)

Kurkdroog zocht het voor u uit!

Wie de mannen van Kurkdroog een beetje kent, weet dat deze vrolijke rekels geregeld de straat op gaan om toevallige passanten soms letterlijk de kleren van het lijf te jagen en hun scherpe, sarcastische humor niet onder stoelen of banken steken. Met eenvoudige kennis die je in het tweede leerjaar al zou moeten kennen tot maatschappelijke thema’s als ‘Is België racistisch?’ halen ze het beste in mensen boven.

Vragen als ‘In welk continent leven de middeleeuwen’ of ‘Is Zuhal Demir een rode of zwarte mier?’ zijn dan ook geen uitzondering. Onlangs zaten de twee vrolijke kerels op de Gentse Feesten en vroegen zich af wat de mensen stoort.

Leun maar even achterover en geniet…

You May Also Like

Conor McGregor krijgt (waarschijnlijk) revanche tegen Floyd Mayweather!

Qua aandacht, publiciteit en geld was het gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor ...

Whatmatters steunt 'de warmste week' en Ark van Pollare

Trouwe lezers weten dat wij afgelopen zomer een dag zijn gaan helpen bij de ...

Hosting door Fraai