Vrolijke ‘Beau Garçon’ Michael Vannieuwenhyuse geniet van het leven (Interview)

Het hoeven niet alleen maar knappe dames te zijn die ons platform overspoelen. Soms kan, mag en moet het ook gewoon een interessante jongeheer zijn. Wat dacht je van een stijlvolle kerel met een netjes opgebouwde Instagram met een respectabel aantal volgers waar wij alleen maar van kunnen dromen én met een gloednieuwe kledingbrand dat in de steigers staat? Wél, we hebben hem gevonden en we laten hem zichzelf voorstellen…

Hey Michael, stel jezelf eens voor in vijf woorden? 
Fashionaddict, levensgenieter, flapuit, impulsief en goedlachs.

Dat laatste hebben we al gemerkt…jouw vrolijkheid vult de ruimte! Wij kennen je als een influencer met toch al een erg respectabel aantal volgers…hoelang ben je er al mee bezig? Hoe begin je eraan? 
ik ben nu ongeveer vijf jaar bezig en het heeft tijd nodig gehad om te groeien. Ik heb veel opzoekingswerk gedaan, video’s gezocht op YouTube met tips hoe ik mijn Instagram interessanter kon maken en leren poseren voor de camera zodat mijn foto’s niet te gemaakt overkomen. Maar het allerbelangrijkste is je eigen identiteit behouden én geduld hebben.

Heb je een tip voor rekels als ons?
Reageer op je volgers, maak goede foto’s, post niet teveel na elkaar, zorg voor interactie, gebruik hashtags en zoek je eigen stijl.

Clear! Wat zou jij er nog verder mee willen bereiken?
Graag wil ik nog meer groeien als influencer en grotere opdrachten doen. Buitenlandse opdrachten spreken mij ook heel hard aan. The sky is the limit.

The Sky is the Limit, in de figuurlijke betekenis van de zin en niet naast Michel Van den Brande en Co, mogen we hopen! Hoewel, we wensen je natuurlijk tonnen plaat! Over geld gesproken, is dit een fulltime job? Of waar steek jij het meeste tijd in?
Het meeste van mijn tijd gaat natuurlijk in mijn Instagram. Ik werk ook nog een paar dagen in de week in een herenboetiek in Antwerpen (Men’s Fashion) waar ik klanten help aan een leuke outfit.

Dan moeten we eens snel binnenspringen! Mochten we je binnen vijf jaar opnieuw tegenkomen, waar zou dat dan mogen zijn?
Ergens in het buitenland op een hippe terras met fles Ruinart. Schol!

Zal wel zijn! Op uw gezondheid! En met wie of wat? 
Met een eigen kledingbrand. De naam is al gekozen! 🙂

Hou ons maar op de hoogte! Nog een laatste promotierondje…waarom moeten we jou volgen op Instagram?
Fashion, events, opkomende merken zijn allemaal te zien op mijn Instagram. Ik geef vaak ook een fashion-tip en er komen ook geregeld leuke give aways op mijn pagina om te winnen.
Just hit that follow button 💪🏻

We did the hit! Voor we echt afsluiten…klaar voor een vluggertje?
Euh

Relax, in de figuurlijke zin van het woord prefereren we een jongedame…gewoon snel antwoorden is de boodschap!
Shoot!

Mijn favoriete stad is…New York
Mijn favoriete reisbestemming is…Malediven
Tegen een eigen realityshow zeg ik niet nee
Geld is voor mij…belangrijk maar het belangrijkste is hoe ik het uitgeef😁
Ik word helemaal wild van…een paar nieuwe sneakers.
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…mijn Instagram openen.
Als ik de lotto win dan…koop ik een grote loft in New York. Damn, ik moet dringend een lotto ticket kopen.
Wat niemand over mij weet is…ik enorm verlegen kan zijn

En bij deze weet iedereen het! Bedankt voor je tijd en tips, heel veel succes met alles wat je nog verder onderneemt en wees maar zeker dat wij al je avonturen met plezier blijven volgen! Volgen, dat kan via HIER

 

Fotos: photoart9472

You May Also Like

Graaf Negroni was een fijnproever!

Zit je nog aan de gin? Sterkte! Gelukkig is het nog niet te laat ...

Matthias ‘Zenith’ Schoenaerts realiseert nieuwe graffiti mural in Antwerpen

Hij is niet alleen een steengoed acteur… De Brederodestraat in Antwerpen is een kunstwerk ...

Voor mannen & vrouwen met (strand)ballen

Ocean & Shark Couture Laat een kwakkelende zomer geen excuus zijn! Een leuke zwemshort ...

Hosting door Fraai