Voor 1 miljoen dollar op vakantie …

Wat roebels te spenderen en toe aan een reisje? Voor 1 miljoen dollar word je in het Post Oak hotel alvast stevig in de watten gelegd. Een buitenkansje, toch? 

De Sip & Stay Package in dit hotel in Texas, omvat onder meer het gebruik van een Bentley voor hem en haar en maar liefst exquise etentjes met Chateau Mouton Rothschild wijntjes van heel wat jaren terug. 

Dit hotel in Houston vormt het neusje van de zalm en heeft zelfs een Rolls Royce garage in het pand. Met dit pakket tillen ze de luxe nog tot een hoger niveau. Het werd gelanceerd om de opening van The Cellar, een gezellige private diner ruimte in de wijnkelder van het hotel te vieren. Hier eet je tussen wijntjes die in totaal om en bij de 3 miljoen dollar waard zijn. Maar liefst 43 klassieke wijnen van de Chateau Mouton Rothschild zijn in je pakket inbegrepen. 

In totaal kun je voor je miljoentje 8 nachten blijven slapen, krijg je 2 nieuwe Bentleys ter beschikking en kun je je ook laten rijden als je wil. Een super deal …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Vaderdagtip: 52 Love Tickets

Een bericht aan alle stiekem meelezende dames. Het is vandaag 19 maart en op ...

3 last minute & low budget citytrips

Wil je last minute er nog even tussenuit en ben je niet het type ...

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

Hosting door Fraai