Voor 1 miljoen dollar op vakantie …

Wat roebels te spenderen en toe aan een reisje? Voor 1 miljoen dollar word je in het Post Oak hotel alvast stevig in de watten gelegd. Een buitenkansje, toch? 

De Sip & Stay Package in dit hotel in Texas, omvat onder meer het gebruik van een Bentley voor hem en haar en maar liefst exquise etentjes met Chateau Mouton Rothschild wijntjes van heel wat jaren terug. 

Dit hotel in Houston vormt het neusje van de zalm en heeft zelfs een Rolls Royce garage in het pand. Met dit pakket tillen ze de luxe nog tot een hoger niveau. Het werd gelanceerd om de opening van The Cellar, een gezellige private diner ruimte in de wijnkelder van het hotel te vieren. Hier eet je tussen wijntjes die in totaal om en bij de 3 miljoen dollar waard zijn. Maar liefst 43 klassieke wijnen van de Chateau Mouton Rothschild zijn in je pakket inbegrepen. 

In totaal kun je voor je miljoentje 8 nachten blijven slapen, krijg je 2 nieuwe Bentleys ter beschikking en kun je je ook laten rijden als je wil. Een super deal …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Te koop: prachtige Vintage Porsche 356 Carrera 2 uit 1962

Een icoon in de autogeschiedenis…de Porsche 356. Deze auto werd ontworpen door Ferry Porsche, ...

Valentijnspecial voor de Ladies: Rico Mallee, knapste vent uit Nederland

We moeten eerlijk blijven…hoewel we een online magazine voor mannen zijn, zien we in ...

Zwevend in een piramide boven het water!

Nu hebben we hier bij Whatmatters al best wel wat verbluffende jachten gezien, maar ...

Hosting door Fraai