Voetbalheld Neymar Jr. nu toch te zien in La Casa de Papel

Een droom die werkelijkheid werd…

Terwijl de transferperikelen van Neymar nog steeds niet opgelost zijn, realiseert de voetbalgod ondertussen alvast zijn droom, en die was, meespelen in zijn favoriete TV-serie La Casa de Papel. Diehard fans van de serie die op de eerste dag na de lancering alle afleveringen al gebingewatcht hebben zijn droom alvast gemist daar de scènes tot nu geschrapt werden. Reden hiervoor was een verkrachtingszaak die liep tegen de held van PSG (of wordt het toch Barcelona?). Ondertussen werd deze zaak geklasseerd en hebben de makers groen licht gegeven de scènes alsnog te verwerken in hun derde reeks.

Zo is Neymar te zien in aflevering zes en acht van seizoen 3, waarin hij de rol van een Braziliaanse monnik vertolkt. In één van de afleveringen zegt Neymar in zijn rol van Joao, de monnik: “Ik hou niet van voetbal en ook niet van feestjes.”

Zou de onderzoeksrechter de heilige voetbalgod hier al geloofd hebben?

You May Also Like

Undercoverreportage Film: Deel I: "Whatmatters op een filmset"

Neen, wij hebben nooit de ambitie gehad ooit in aanmerking te kunnen komen voor ...

Nog 1 week en “Callboys” seizoen 2 gaat van start

EINDELIJK Devon, Randy, Wesley en Jeremy – de identieke tweelingbroer van wijlen Jay – ...

Alsof de tijd heeft stilgestaan…Ellen Petri

Nog minstens even knap en strak als vroeger! Een bericht gedeeld door Ellen Petri (@ellenpetri) ...

Hosting door Fraai